Sinds 1964 is ENGIE E&P Nederland B.V. een van de toonaangevende operators op het Nederlandse deel van de Noordzee. Wij zoeken, ontdekken en ontwikkelen gas- en olievelden met als doel het produceren van deze grondstoffen. Wij zijn de meest actieve gasproducent op het Nederlands Continentaal Plat. Met platforms op meer dan 32 locaties en 5 subsea wells leveren wij een vitaal deel van de energie voor Nederlands gebruik en dat van verscheidene andere landen.

ENGIE E&P Nederland B.V. heeft momenteel 29 winningsvergunningen en 17 opsporingsvergunningen. De toegewijde en gekwalificeerde medewerkers maken gebruik van geavanceerde technologie, waarbij de focus te allen tijde ligt op het op de meest veilige manier van werken dat mogelijk is; met oog voor mens en milieu.

ENGIE E&P Nederland B.V. is tevens operator van twee gaspijpleiding transportsystemen: NOGAT B.V. en Noordgastransport B.V.

Wij zijn onderdeel van de ENGIE Groep. De ENGIE Groep is één van de grootste energieondernemingen ter wereld. ENGIE is actief in 70 landen, heeft wereldwijd ruim 154.950 medewerkers in dienst en de omzet in 2015 kwam uit op 69,9 miljard euro. De activiteiten binnen de Groep zijn verdeeld in vijf deelgebieden. Wij maken deel uit van de bedrijfstak: Global Gas en LNG. Hierbinnen zijn de opsporings- en winningsactiviteiten in onder andere Nederland, Duitsland, het Verenigd Koninkrijk, Noorwegen, Algerije en Egypte ondergebracht.