JaarcommissiesdEO

dEO (de Eerstejaars Organisate) is een commissie van de U.A.V. waarin uitsluitend eerstejaars plaatsnemen. De commissie wordt sterk gestimuleerd om een aantal activiteiten te organiseren. Zo is de dEO onder andere verantwoordelijk voor het dEO-feest (toegankelijk voor iedereen), de eerstejaarskroegentocht, het eerstejaarsweekend en bovendien ontwerpen zij de veldwerkshirts voor het eerstejaarsveldwerk. dEO van 2017-2018 bestaat uit de volgende leden:

Reinder Heemstra (Praeses)
Anke van Grieken (Ab Actis)
Erik Giliam (Fiscus)
Nora Schuring
Berend Antvelink
Aris Kwadijk
Bente Moerman
Anne Roozendaal
Sieuwe Stobbelaar
Marieke Cuperus
Jesse Bleeker
Anika Hurkens
Thijs Kalmeijer
Sven Kooistra


Tweedejaarscommissie

De tweedejaarscommissie bestaat uitsluitend uit tweedejaars, die verschillende activiteiten van de U.A.V. organiseren. Zo zullen zij verantwoordelijk zijn voor de legendarische en alombekende Barbaracantus, maar ook zullen zij het tweedejaarsweekend en de tweedejaarskroegentocht organiseren en hun eigen veldwerkshirts ontwerpen. De tweedejaarscommissie van 2017-2018 bestaat uit de volgende leden:

Agnes Hendrickx (Praeses)
Simone Visschers (Ab Actis)
Aniek de Vries (Fiscus)
Sophie Amadi
Roland van de Walle
Anouk Rinia
Hanne van der Mortel
Noa Bode
Johanna Lems
Ivan Bakker
Sjors van der Spek
Thijs Kalmeijer
Mhina Vos
Menno Euwes


Derdejaarscommissie

De derdejaarscommissie bestaat uitsluitend uit leden die derdejaars zijn. Nog een jaartje en dan zijn de meeste derdejaars bachelorstudent af. Na 2 jaar lid te zijn geweest van de vereniging en veelal samen op veldwerk te zijn geweest, is de derdejaarscommissie vooral een commissie die kleine activiteiten organiseert voor hun jaargenoten, maar de nadruk ligt op een hechte commissie die haar jaar representeert. Zij organiseren het derdejaarsweekend, de derdejaarskroegentocht en de thuisblijversbbq. In 2016-2017 zitten de volgende leden in de derdejaarscommissie:

Mang Yang Li (Praeses)
Bert van Amerongen (Ab Actis)
Cedric Goudswaard (Fiscus)
Nils Roos
Josephien Lingbeek
Freya Fenwick
Alber Jan van der Werp
Eline Wijnen
Eva Bakx
Jeff Roos
Odin van Oord
Ruben Bismeijer
Emily Gotink
Thijs Kalmeijer


Ouwe-lullencommissie

De ouwe-lullencommissie bestaat uit masterstudenten en bachelorstudenten die ouder dan derdejaars zijn. De ouwe-lullencommissie brengt actieve ouderejaars binnen de U.A.V. samen en zorgt dat ze actief blijven. Deze commissie zal een ouderejaarsactiviteit, ouwelullenkroegentocht en een ouwelullenweekend organiseren. Tevens is deze commissie bovenal een gezellige groep die vaak samen borrelt! De ouwe-lullencommissie bestaat in 2016-2017 uit de volgende leden:

David Borghouts (Praeses)
Rûna van Tent
Romy Meyer
Peter Oerlemans
Jelmer Korteling
Freek Huijser
Mike Sep
Lisette Peters
Stephanie Lips
Annemijn van Stiphout
Boris Gesbert
Max Bouwmeester
Zilla van Aartrijk
Thijs Kalmeijer