A.-Z. Baklava

A.-Z. Baklava is het lekkerste, smakelijkste, culinairste en meest spicy dispuut dat de U.A.V. rijk is. A.-Z. is een afkorting die staat voor Aardwetenschappelijk Bakkend Culinair Dispuut En Fermenterend Genotschap Hier In Je Keuken Lachen Met Noedels of Pannenkoeken Quota Regelmatig Samen Te Utrecht Verenigd door Wijn en Xerofiele Zaligheid. De oprichting op een woensdagavond begin 2010 maakt Baklava een van de jongere disputen van onze vereniging. Bij ons dispuut wordt naar hartenlust gekookt, gebakken of worden culinaire verlangens op andere manieren bevredigd door de enthousiaste leden. Menig lid van ons mooie dispuut verstaat de kunst tot het creëren van schitterende taarten en andere lekkernijen die Aardwetenschappers zeer gelukkig maken. Één à twee keer per maand komt ons dispuut bijeen om te doen waar we goed in zijn. Daarnaast worden open acties en andere inmiddels toch al wel traditionele activiteiten georganiseerd voor de hele vereniging. Om alle chaos in de keuken enigszins binnen de perken te houden zijn er de gouden Garde, Pollepel, Afwasborstel en Pureestamper. Deze attributen worden gehanteerd door het bestuur, bestaande uit:

Chef de Cuisine: Mej. Marieke Jacobs

Sous-chef de Cuisine: Dhr. Albert Jan van der Werp

Casserollier: Mej. Margo Schutte