Batavierenrace 2023

Waarde leden,

in het weekend van 28 t/m 30 april zal de 51e editie van de Batavierenrace plaatsvinden! Dit is de grootste estafetteloop ter wereld, waarbij vele studententeams ruim 175 km zullen afleggen vanaf Nijmegen naar de campus van Universiteit Twente. Daar zal zaterdag het evenement worden afgesloten met het grootste studentenfeest van Europa!

Vanwege grote interesse zullen we dit jaar weer afreizen met twee prestigieuze teams, waarbij we een eigen bijdrage van 45 euro per persoon vragen. Deze teams zijn natuurlijk weer U.A.Veau, ons fanatieke team dat vorig jaar 14e is geworden, en U.A.Verticaal, waar de sportieve spirit ook zeker aanwezig is! Helaas kunnen we dit jaar niet alle geïnteresseerden een plekje geven, in zowel U.A.Veau als U.A.Verticaal.

Voor U.A.Veau zullen we dit jaar daarom een selectie houden. Deze zal er als volgt uitzien: alle geïnteresseerden voor U.A.Veau krijgen t/m donderdag 9 februari de tijd om een selectie-afstand te timen. Dit is voor mannen 7.8km en voor vrouwen 6km. Neem je tijd op met een hardloop-app of sporthorloge en stuur hiervan een screenshot of foto naar Beau (06 49928297). Het zal een gescheiden klassement worden voor mannen en vrouwen, waarbij mensen die niet door de selectie komen alsnog mee kunnen loten voor U.A.Verticaal. Meer informatie hierover zal later via de mail volgen.

Wil je ook graag deel uitmaken van dit bijzondere weekend, schrijf je naam dan snel op de definitieve inschrijflijst op de kamer!

Met vliegensvlugge groet,

BaCo ‘22-‘23