BAX Turkije

Waarde leden,
 
Zoals ieder jaar organiseert het bestuur voor u een prachtige reis tijdens de zomervakantie: de Buitenlandse Aardwetenschappelijke eXcursie! Heeft u nog geen wilde plannen voor de zomervakantie? Of wel, maar heeft u geld over en zin om 2.5 week met 24 aardwetenschappers naar een verre bestemming te gaan, om te genieten van cultuur, natuur, activiteiten en natuurlijk prachtige aardwetenschappelijke fenomenen? Ga dan mee op de BAX naar Turkije!
 
U heeft t/m maandag 17 januari om u in te schrijven via de site, daarna zal de inschrijflijst overgaan in een reservelijst.
 
Nog even kort de informatie:
 
18 juli – 3 augustus
 
Wat gaan we zien/doen: Istanbul, Uludag National Park, Efeze opgravingen, Izmir, dagje Lesbos, Pamukkale kalkterassen, raften en partyboot in Antalya, wandelen en quadrijden in Cappadocië, Ankara bezoeken en nog veel meer!
 
Richtprijs: €1100,- (incl. alles + eten + vervoer + overnachting)
 
Mocht de reis naar Turkije wegens omstandigheden niet door kunnen gaan, hebben we een plan B bedacht naar Duitsland, Polen, Slowakije, Tsjechië (zie de foto’s voor info). Als u zich inschrijft voor de BAX naar Turkije en de BAX uiteindelijk aangepast moet worden, krijgt u voorrang op de Plan B-BAX.
 
Met veerkrachtige groet,
 
Het 77e bestuur der Utrechtse Aardwetenschappen Vereniging

    Heeft u een rijbewijs en wilt u chauffeur zijn?