Cycling dinner & K-Sjot

!!!!K-SJOT!!!!

Waarde Leden,

Het moment is daar! Na 1,5 jaar wachten is het eindelijk zo ver! K-sjot opent de deuren voor de U.A.V. op woensdag 29 september in de lustrumweek!

Er is nog steeds maar beperkt plek bij K-sjot (170 personen), dus we moeten met een inschrijflijst werken. U heeft tot zondagavond 23:59 om zich in te schrijven op de website. Mochten er meer dan 170 personen zich hebben ingeschreven dan zal er worden geloot. Mocht de 170 dan nog niet bereikt zijn dan blijven de inschrijvingen open en zal er een reservelijst zijn als het maximum bereikt is. Het feest zal ongeveer 5 euro kosten (inschrijven=betalen). Dit kunt u bij de ingang met uw pinpas betalen.

LET OP: Wanneer u zich inschrijft (en ingeloot wordt), wordt u verwacht te komen! Als u zich af wilt melden laat dit dan aan het bestuur weten via de mail. Dan kan er iemand van de eventuele reservelijst komen.

Het lustrumfeest zal duren van 20:00 tot 00:00 (inloop 19:30), dus wees vooral op tijd binnen! Aan de deur zal uw ID-kaart gecheckt worden en uw QR-code, want er wordt gewerkt met Testen voor Toegang.

Vanwege het feest is er minder tijd voor het cycling dinner. U kunt zich hier nog wel voor opgeven! Er worden groepjes ingedeeld om vooraf samen te gaan eten (inschrijvingen onderaan deze pagina).

Wij kijken met heel veel enthousiamse uit naar het K-sjot feest en hopen velen van u daar te kunnen zien!

Met stralende groet,

De XVe Lustrumcommissie