De Louter Lekker Laaggaan Lauwe Liter Liedjes Lolmaak DMB

Dear members,

Ja hoor, het is weer zover. Na het overweldigende succes van de DDDDDDDobbel DMB en de KKKKKKaart DMB presenteren de Gildemeesters bij deze De Louter Lekker Laaggaan Lauwe Liter Liedjes Lolmaak DMB!

Mist u de spierpijn na het uitvoeren van uw beste dansmoves in K-sjot? Bent u klaar met alle silent disco’s aan huis en heeft u zin om lekker in de buitenlucht te genieten van diverse nummertjes en (bijbehorende) spelletjes? Leef u dan uit op deze borrel waarbij er telkens eerst een liedjesronde plaatsvindt en vervolgens een variatie aan uw favoriete drankspellen die in een nieuw Gildemeesters jasje zijn gegoten.

De borrel zal op 27 mei in een fiets-vorm langs verschillende plekken plaatsvinden, waarbij u in duo’s langs de Gildemeesters komt. Een tijdenschema per duo zal later worden gemaakt.
Inschrijven moet in duo’s en kan vanaf maandag 17 mei om 17:00. Deelname kost 2 euro pp en hiervoor krijgt u een redelijke hoeveelheid bier (zoals u van de Gildemeesters verwacht) en een heerlijke versnapering! Schrijf u in en doe het snel want er zijn max. 32 plekken en VOL=VOL

Met verheugde groet,

De Gildemeesters

    Hierbij geef ik toestemming om mijn gegevens te delen met de desbetreffende commissie