Goede Doelen Activiteit

Waarde leden,

Het heeft lang mogen duren, maar het is tijd voor de aller aller eerste activiteit ooit van de goede doelen commissie! Nu horen we jullie denken: wad is het gekozen goede doel? wad houdt dit in? wad gaan we doen?

Wij hebben ervoor gekozen geld op te halen voor vereniging de Wadden! Dit is een goed doel dat staat voor het behoud en onderhoud van het waddengebied. Om nog meer te weten zal er een korte lezing worden gehouden om 17u op 18 februari. De lezing zal worden gecombineerd met een korte veiling voor het goede doel, waarbij onder andere een artikel van “de Wadden” zal worden geveild!

Maar dit is niet alles! In de avond (20u30) vindt er namelijk ook een online beerpong toernooi plaats (andere vloeistoffen mogen natuurlijk ook), waarvoor je je los kan inschrijven. Het toernooi is in teams van 2 en dit kan vanachter uw eigen computer gespeeld worden. De kosten hiervoor zijn 3 euro, en ook deze opbrengst zal naar “de Wadden” gaan. Niet alleen maak je kans om het beste beerpong team van de U.A.V. te worden, ook zal er achteraf een klein presentje aan alle deelnemers worden gegeven, maar wij houden nog even geheim wad.

Wij hebben er in elk geval veel zin in en hopen jullie bij allebei de activiteiten te zien! Dit natuurlijk heel wat informatie, dus app gerust ook een van ons voor vragen.

Liefs de godoco!

    Vragen en/of opmerkingen?

    Hierbij geef ik toestemming om mijn gegevens te delen met de desbetrefende commissie