Open Bakberaad A.-Z. Baklava

Waarde leden!

De dagen worden kouder, de tentamenweek komt eraan en wij horen de magen grommen! Wij snappen als geen ander dat jullie van alle activiteiten erg hongerig zijn geworden. Gelukkig organiseert het gezelligste en lekkerste dispuut A.-Z. Baklava ook een open actie waar jullie magen gevuld kunnen worden! Deze avond is perfect om kennis met ons prachtige dispuut te maken en daarna rollend als een tevreden (wijn)tonnetje je bed in te kruipen.

Deze open actie zal bestaan uit een legendarische Tapasavond, waarbij jullie ons omver kunnen blazen met jullie kookkunsten. Het is de bedoeling dat jullie voor deze avond een tapashapje maken en deze aan het ons presenteren. De leden van A.-Z. Baklava zullen zorgen voor toetjes, snacks en wijn! Wij vragen hiervoor een kleine bijdrage van maar liefst 2 euro.

De Tapasavond zal plaatsvinden op 15 november om 18:00. Verdere informatie over de locatie en hoe de avond zal verlopen zal volgen in een mail als je je hebt opgegeven! De opgave kan via de intaarttresselijst op de kamer, maar is ook mogelijk via de website!

Er is natuurlijk maar beperkte plek, dus schrijf je snel in! Bij teveel animo zullen eerste- en tweedejaars voorrang krijgen.

Wij gaan vast op dieet en zien jullie hopelijk 15 november!

Boon Appétit,

Het XIIIe bestuur der A.-Z. Baklava
ODZ. Laat die wind maar waaien!