U.A.V.-kerstviering

Ho ho ho! Waarde leden,
🎅🏼🎄🎅🏼🎄🎅🏼🎄
u heeft vast gemerkt dat de dagen steeds kouder worden, wat betekent dat kerst al weer voor de deur staat en dat moet gevierd worden! Haal daarom allen uw mooiste jurk of pak uit de kast en schuif 16 december aan bij het allerleukste diner en (kerst)feest van het jaar!

Het kerstdiner zal bestaan uit drie gangen inclusief twee drankjes en natuurlijk eentje om de avond mee te starten. U zult na inschrijving een mail krijgen met de opties voor de gangen.

Na het diner zal er FEEST🪩 zijn waar 1,5 UUR LANG ONBEPERKT drankjes zullen zijn!
🍻🍷🍻🍷🍻🍷🍻🍷
Maar ook tussen de gangen door hoeft u zich geen enkel moment te vervelen, want u kunt o.a een prijs winnen bij de quiz!

Daarnaast is er de mogelijkheid om bij de kerstman op schoot te zitten en met zijn naughty elfjes op de foto te gaan! Natuurlijk is er ook de gelegenheid om een mooie foto van u en uw vrienden te laten maken.

U wordt om 18:30 verwacht bij het Oude Tolhuys voor het diner en het feest zal duren tot 01:00.
Voor een luttele 52 euro krijgt u dus een 3 gangen diner inclusief drankjes en 1,5 uur onbeperkt drankjes op een top feest, waar red je dat nog voor deze prijs!

Het belooft een mooie avond te worden dus ren snel naar de kamer en schrijf u in, want er zijn slechts 50 plekken en VOL = VOL.

HoHoHopend u daar te zien,
KerstCo ’22-’23