Wie is Aatop Milieu & Ruimte?

De afgelopen jaren hebben in het teken gestaan van studeren en alle leuke momenten die daar bij horen. Je bent je studie aan het afronden en staat te trappelen om aan het werk te gaan. De vraag is alleen: ‘Welke functie en/of organisatie past het best bij mij?’. Op dat moment komt Aatop Milieu & Ruimte om de hoek kijken. Vanuit Aatop Milieu & Ruimte zijn we namelijk al sinds 2008 gespecialiseerd in het bemiddelen van personeel in de sectoren milieu en ruimtelijke inrichting. We zijn landelijk werkzaam en werken samen met onder andere advies- en ingenieursbureaus, omgevingsdiensten, gemeenten en waterschappen.

De ideale start van je carrière:

Ons doel is om samen met jou op zoek te gaan naar de perfecte start voor jouw carrière. Welke functie spreekt je aan? Bij wat voor type organisatie voel jij je thuis? In welke regio wil je graag werkzaam zijn? Welke werkzaamheden krijg jij energie van? Dat zijn voor ons belangrijke vragen, want op die manier kan er een goede match worden gemaakt met een van onze opdrachtgevers. Om de slagingskans te vergroten is persoonlijk contact hierbij het uitgangspunt.

Persoonlijk contact:

Wij nodigen je graag uit voor een persoonlijke kennismaking bij ons op kantoor. Tijdens het gesprek maken we kennis met elkaar en leer jij onze organisatie beter kennen. Samen maken we een plan van aanpak en zoeken we naar interessante functies en potentiële werkgevers. We nemen contact op met interessante organisaties en begeleiden jou tijdens de hele procedure. Van eerste intake tot aan het arbeidsvoorwaardengesprek staan wij voor je klaar met tips en tricks.

Wil jij meer informatie over wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via 0318-495317 of via milieu@aatop.nl
Wil je solliciteren op een van de vacatures of jezelf bij ons inschrijven? Neem dan een kijkje op onze website https://aatop-milieu-ruimte.nl/vacatures/.