Abeltalent

AbelTalent is de Ervaringsversneller die jou helpt om snel relevante werkervaring op te doen en je verder te ontwikkelen tot een echte professional. Met vakinhoudelijke introductiecursussen en mooie interne projecten, investeren wij in jou en zorgen we dat je snel doorgroeit. Onze opdrachtgevers zijn belangrijke spelers op het gebied van de fysieke leefomgeving zoals advies-en ingenieursbureaus, nutsbedrijven en overheid.

Bij ons leer je zowel vaktechnische als soft skills, zodat je binnen enkele maanden al klaar bent voor het echte werk en je carrièrepad in de vorm van een externe opdracht kunt voortzetten bij de eerder genoemde opdrachtgevers met de meest uitdagende projecten. Bij AbelTalent werk je hard aan mooie projecten, maar staat een plezierige werksfeer ook hoog op de prioriteitenlijst. Want naast hard werken, moet je het natuurlijk ook naar je zin hebben en je werk als je tweede thuis voelen. Wij organiseren dan ook regelmatig plezierige borrels en uitjes om de sfeer te versterken.

Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via mail of telefoon, ga naar https://www.abeltalent.nl/traineeship/ of bekijk de video om meer te weten te komen over wat het werk bij AbelTalent inhoudt. https://youtu.be/6AREA4WY_wM