Geonius vacature: Projectleider/adviseur geothermie

Projectleider/adviseur geothermie (32-40 uur)

Voor onze vestiging in Houten zijn wij op zoek naar een Projectleider/adviseur geothermie om ons team te komen versterken. Als Projectleider/adviseur geothermie werk je binnen een team van adviseurs aan uiteenlopende projecten op het gebied van geothermie met raakvlakken met geohydrologiegeotechniek and milieu.

Zie voor meer informatie op: https://www.geonius.nl/vacatures/projectleideradviseur-geothermie-32-40-uur

Wat ga je doen?
De projecten bestaan uit overleggen met opdrachtgevers, het opzetten van onderzoeksplannen, het analyseren van metingen en het rapporteren van verschillende thermische eigenschappen van de ondergrond. Het gaat om conditionerend onderzoek voor het aanleggen van kabels voor bijvoorbeeld netbeheerders of zonne- en windparken.

Door de energietransitie is er steeds meer capaciteit nodig op het net. Je levert als Projectleider/adviseur geothermie dus een bijdrage aan de energietransitie. Dit doen we zoveel mogelijk in combinatie met de onderzoeken en advieswerkzaamheden voor geotechniekgeohydrologiemilieuarcheologie and ecologie.

Daarnaast kan je een bijdrage leveren aan de geohydrologische onderzoeken die we uitvoeren voor het ontwerp van WKO-systemen. Dit betreft zowel vooronderzoek, als bronontwerp, coördinatie en uitwerking van pompproeven en interferentieberekeningen.

Werkzaamheden in het kort:

 • Het onderhouden van contacten met klanten en opdrachtgevers
 • Het opzetten en uitwerken van geothermisch onderzoek
 • Het uitvoeren van labwerk op bodemmonsters
 • Samenwerken met geohydrologen, geotechnisch adviseurs, milieukundigen, ecologen en archeologen
 • Het opstellen van rapportages en adviezen

Afhankelijk van je interesses, voorkeuren en werkervaring, kun je een combinatie zoeken met aangrenzende vakgebieden, of doorgroeien tot projectleider waarbij je alle conditionerende onderzoeken voor kabelprojecten coördineert.

Bekijk enkele voorbeelden van dergelijke projecten op onze website:

Wat bied jij ons?

 • Een afgeronde hbo of wo-opleiding (Aardwetenschappen, fysische geografie of vergelijkbaar)
 • Sterk analytisch en nauwkeurig
 • Beheersing van en affiniteit met Microsoft Excel
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal, zowel in woord als in geschrift
 • Enthousiast, flexibel, stressbestendig, initiatiefrijk, commercieel en communicatief vaardig
 • Rijbewijs B

Wat bieden wij jou?
Je bent werkzaam binnen een jonge, dynamische en snel groeiende organisatie met een optimale werksfeer. Wij bieden een afwisselende functie waarin je, afhankelijk van werkervaring, zelfstandig of in teamverband werkzaamheden uitvoert. Je wordt goed ingewerkt door onze huidige adviseur geothermie. Geonius kent uitgebreide secundaire arbeidsvoorwaarden zoals vakantiegeld, 32 verlofdagen (op basis van fulltime dienstverband), studiemogelijkheden, pensioenvoorziening en winstdeling.

De functie is per direct beschikbaar. Je werkt vanuit onze vestiging in Houten. Het salaris is marktconform, afhankelijk van ervaring.

Lees ook dit artikel waarin jouw toekomstige collega’s van Geotechniek vertellen waarom werken bij Geonius zo leuk is.

Reageren?
Ben jij degene die wij zoeken en wil je in aanmerking komen voor deze functie? Stuur dan je motivatiebrief en CV naar solliciteren@geonius.nl.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Stefan Mensink van onze afdeling Werving en selectie via telefoonnummer +31 88 130 06 00.