Honorairen en Oud-Bestuursleden activiteit

Waarde honorairen en oud-bestuursleden,

Onze prachtige vereniging bestaat inmiddels al 76 jaar en dat hebben wij aan u, de honorairen van de U.A.V., de U.G.V. en de oud-bestuurders van Drift ’66, te danken. U allen, als de zuilen van onze vereniging, verdienen het dan ook zeker om af en toe in het zonnetje gezet te worden. Om u te bedanken voor al het werk wat u heeft gedaan voor onze vereniging organiseren wij ook dit jaar weer de honorairen/oud-bestuurdersactiviteit. Deze zal plaatsvinden op donderdag 26 mei (hemelvaartsdag) en bij interesse zouden we u willen vragen om dit in uw agenda te noteren.

Dit jaar zal iemand zich letterlijk aan ons blootstellen tijdens de honorairen/oud-bestuursledenactiviteit, we krijgen namelijk een cursus… naaktschilderen!! Dit is een spannende, maar vooral hilarische workshop waarbij we twee uur lang een model zullen schilderen op een canvas van 40×50 centimer. Een ervaren kunstenaar zal ons stap voor stap begeleiden. Ervaring is daarom zeker niet nodig! Deze cursus zal plaatsvinden in Restaurant Seven op Mariaplaats 7 vanaf 13:00 tot 15:00 waarna we nog een drankje kunnen doen tot 17:00.

U kunt zich inschrijven via onderstaand formulier. Er is beperkt aantal plek voor deze activiteit, dus schrijf u snel in want vol = vol. De deelnemersbijdrage voor deze prachtige dag zal rond de 40 euro liggen. We hopen u de 26e te zien!

Met veerkrachtige groet,

Namens het 77ste bestuur der Utrechtse Aardwetenschappen Vereniging,

Hilde den Engelsen

h.t. Praeses der Utrechtse Aardwetenschappen Vereniging

    Mogen we uw namen openbaar op de website zetten zodat anderen kunnen zien dat u meegaat?