HVE vacature: Junior Adviseur duurzaamheid

Locatie: Apeldoorn, maar wij werken ook regelmatig thuis. Wij zoeken dan ook nieuwe collega’s binnen en buiten de regio Apeldoorn.

HVE is een ondernemend en groeiend consultancy- bedrijf op het gebied van warmte/koude/pv/mobiliteit Onder de vleugels van ons sterke moederbedrijf Delvest breiden wij ons leuke en deskundige team nog verder uit en daarom zijn we op zoek naar jou! Wil jij graag meebouwen, ondernemen, pionieren en Nederland weer een stukje duurzamer maken? Solliciteer dan direct door je cv en korte motivatie te mailen naar michiel@route9.nl of bel 0624237576

WAT GA JE DOEN?

Jij bent samen met onze Senior Adviseur Duurzaamheid het gezicht naar de markt en klanten voor het beantwoorden van conceptuele vraagstukken die te maken hebben met verduurzaming van hun vastgoed (zowel nieuwbouw als bestaande bouw). Je voert klantgesprekken en het stelt offertes op waarbij je onze klanten vanuit je kennis en expertise enthousiasmeert voor onze dienstverlening. Daarnaast:
● Bouw en professionaliseer je met de rest van het team (+/- 10 collega’s) verder aan de dienstverlening van HVE

Onder begeleiding van de Senior Adviseur Duurzaamheid:

● Stel je o.a. variantenstudies op waarin zowel technische als energetische oplossingen worden gepresenteerd die antwoord geven op de vraagstukken van de klant
● Stel je business cases op voor onze klanten Presenteer je de resultaten en definieer je het vervolgtraject aan de klant.

WAT BIEDEN WIJ JOU?

HVE heeft al een flink aantal projecten in portefeuille maar wilt nog verder uitbreiden en jij speelt hier een grote rol in. Jouw nieuwe baan geeft veel vrijheid, ruimte om te ondernemen en te pionieren. Daarnaast:
● Een uitstekend salaris tussen de €3500 en €4000,- per maand (afhankelijk van kennis en ervaring) obv een 40-urige werkweek (32 uur is mogelijk) plus vakantiegeld
● Hybride werken, een gezonde verdeling tussen thuis- en op kantoor werken
● Leidt onze Senior Adviseur Duurzaamheid jou op tot een echte senior professional.
● Een carrière bij een groeiende organisatie met de financiële zekerheid van een sterke moederorganisatie (Delvest)
● Een uitstekende pensioenregeling (Doen pensioen van ASR)
● Een auto, laptop en telefoon van de zaak
● Ruimte om de nieuwste opleidingen te volgen en je verder te ontwikkelen.

WAT VRAGEN WIJ VAN JOU?

Je brengt je tijd graag door met klanten en luistert goed naar hun wensen en behoeftes. Je vindt het leuk deze om te zetten naar concrete offertes en een structurele samenwerking. Daarnaast heb je:

● De wens om een groot en actief netwerk op te bouwen om de propositie van HVE naar buiten uit te dragen.
● Voldoende kennis van de aspecten rondom duurzaamheid zodat je in staat bent om onze oplossingen aan de klanten uit te leggen. Bij complexe technische vraagstukken betrek je onze technische specialisten en de Senior Adviseur Duurzaamheid
● Goede kennis op het gebied van bodemenergie, je bent in staat om het goed uit te leggen en over te brengen aan de klant
● Uitstekende communicatieve vaardigheden

WAAR KOM JE TE WERKEN?

Het moederbedrijf Delvest wil de eerste totaalaanbieder worden van bodemwarmte-systemen in Nederland, Duitsland en België (mogelijk ook de UK). Delvest is in staat alles aan te bieden m.b.t. ontwerp, het maken van bronnen, het leveren en onderhouden van installaties en het exploiteren van warmte.

Delvest heeft momenteel vier werkmaatschappijen: ENCOR (een boorbedrijf in Marum (Groningen), TEC (een certificeringsbedrijf in Wolvega (Friesland), HVE (een consultancy-bedrijf in Apeldoorn) en Energiemarke (een exploitant van warmte in Apeldoorn)

HVE is gespecialiseerd in het verduurzamen van vastgoed d.m.v. bodemenergie. Wij helpen onze klanten bij brede warmte- en energievraagstukken, vragen vergunningen aan voor bodemenergiesystemen en maken ontwerpen en bestekken. Daarnaast bieden wij praktische ondersteuning bij de realisatie en het beheer van warmtesystemen, in het bijzonder bodemenergiesystemen.

HVE heeft de ambitie de komende jaren sterk te groeien. Daarom zoeken we nu enthousiaste collega’s die ons team willen versterken.

INTERESSE?

Stuur je CV en korte motivatie zsm naar michiel@route9.nl. Voor meer informatie bel je 0624237576 of kijk je op www.hve-nl.com/

DE PROCEDURE

Route Neuf verzorgt de recruitmentprocedures voor HVE. Na een CV selectie en een kort telefonisch gesprek volgt een eerste gesprek met de directeur en HR Manager van HVE op het kantoor in Apeldoorn.
Acquisitie op deze vacature wordt niet op prijs gesteld!