Bestuur Pronk

Het 78ste bestuur der Utrechtse Aardwetenschappen Vereniging

Chair

Dexter A.J.A. Pronk

The Chairwoman is responsible for the study association and ensures that everything goes according to plan, both within the association and within the board.

Mijn naam is Dexter Pronk. Ik ben 23 jaar oud en 5e jaars student aardwetenschappen. Dit jaar zal ik de functie Praeses binnen het bestuur vervullen. Ik heb een brede interesse, maar ik neig naar de richting fysische geografie en vind het erg leuk om te programmeren en om met software bezig te zijn. In mijn vrije tijd ga ik graag sporten, koken of genieten van mijn vrienden. Ik heb ontzettend veel zin in mijn bestuursjaar en samen met mijn bestuur ga ik er iets moois van maken!
Commissioner of External Affairs

Elena J.L. Gianotten

The Commissioner of External Affairs maintains all external contacts of the association concerning partners and sponsors. Planning career-related activities and the book sales are also part of his duty.

Hoi! Ik ben Elena en dit jaar vervul ik de taak van Assessor Primus bij de U.A.V. Ik ben 21 jaar oud en 4e jaars aardwetenschappen student. Komend jaar ga ik veel in contact zijn met bedrijven om interessante bedrijfspresentaties en -bezoeken te organiseren! Ik vind van alles binnen de aardwetenschappen interessant maar neig het meest naar de klimaatfysica. Naast studeren houd ik veel van koffie drinken, spelletjes spelen, muziek en lekker eten met vrienden. Hopelijk zie ik je snel op een activiteit of op de U.A.V.-kamer!
Secretary

Jooske M. van Buuren

The Secretary is in charge of the communication within the association. The secretary is responsible for the agenda, memberships, and communication with internal and external parties.

Hey! Mijn naam is Jooske van Buuren en ik ben 21 jaar oud. Tijdens mijn vijfdejaar als aardwetenschapper mag ik de functie Ab Actis vervullen binnen de U.A.V. Buiten de U.A.V. spreek ik veel af met vrienden en vind ik het leuk om spelletjes te spelen. Ook hou ik ervan om buiten in de natuur te zijn. Ik heb erg veel zin in dit jaar en ik hoop jullie tegen te komen op activiteiten of op de kamer!
Commissioner of Internal Affairs

Brecht P. Schielen

The Commissioner of Internal Affairs arranges the internal contacts within the association. He helps the committees and organises all sorts of social activities, like social drinks and parties. He is also in charge of the provision of the UAV-room for the members.

Hoi ik ben Brecht en ik zal dit jaar de functie Assessor Secundus van de U.A.V. vervullen. Ik ben 20 jaar en zit in mijn derde jaar van Aardwetenschappen. Ik ben altijd in voor een praatje of een borrel en hoop u gauw te zien bij een van onze vele activiteiten!
Treasurer

Hester M. Flikweert

The Treasurer deals with the financial aspect of the association. Financial matters concerning the association such as the contribution and the accounting for activities are his responsibilty.

Mijn naam is Hester Flikweert. Ik ben momenteel 20 jaar oud en derdejaars student aardwetenschappen. Dit jaar zal ik de functie van fiscus binnen de U.A.V. vervullen. Dit betekent dat ik me bezig zal houden met alle geldzaken. Naast het bestuursleven vind ik het leuk om te sporten, met vrienden af te spreken of een goed boek te lezen. Ik houd ervan om buiten te zijn en in de vakantie ga ik dan ook het liefst de bergen in voor een goede wandeling!
Commissioner of Education

Daan Franken

The Commissioner of Education is focused on the education-related part of the association. The Commissioner of Education is responsible for the association's tutoring network, for organizing lectures, symposia and the SAC-certificate.

Olla! Ik ben Daan Franken en zal dit jaar de functie van Assessor Tertius vervullen. Ik ben 21 jaar oud en vierdejaars aardwetenschapper. In mijn vrije tijd hou ik van chillen met vrienden, de scouting en zeilen. Ik heb ontzettend veel zin in dit jaar en hoop jullie vaak te mogen verwelkomen op de kamer en op activiteiten! Houdoe!