Alumni

Alumni Bestand

Bent u lid geweest van de Utrechtse Aardwetenschappen Vereniging, de Utrechtse Geologen Vereniging en/of Drift66? Dan willen wij heel graag contact met u houden. Oud-leden vormen een groot deel van de geschiedenis van onze vereniging. Graag houden we u op de hoogte van reünies en alumnidagen en blijven we op de hoogte van uw (aardwetenschappelijke) loopbaan. Daarnaast vinden we het erg belangrijk om uw privacy te waarborgen en alleen de hoognodige gegevens te bewaren.

Daarom zijn we nu bezig met een grootschalige vernieuwing van ons alumnibestand en -beleid. Van u willen we graag weten in hoeverre u betrokken wilt blijven bij de vereniging. Hiervoor zijn er vier opties: reünist, alumnus of inactief oud-lid worden, of al uw gegevens laten verwijderen. Deze opties staan hieronder uitgebreid beschreven. Hieronder kunt u uw voorkeur aangeven en uw persoonsgegevens updaten.

Aandachtspunten bij het invullen van onderstaand formulier

Velen van u hebben een mail gehad, waarin vermeld staat welke gegevens van u er op dit moment bij ons bekend zijn. Als u voor het reünisten- of alumnischap gaat, zal u gevraagd worden of alle informatie die over u bekend is nog klopt. Als u geen mail gehad heeft, betekent dat dat uw gegevens niet meer up to date zijn. Als dit zo is, willen wij u vragen om al uw persoonsgegevens opnieuw in te vullen. Dit maakt het voor ons makkelijker om de gegevens te verwerken.

LET OP: Als u een veld leeg laat, gaan wij er van uit dat u zeker weet dat dit gegeven over u al bij ons bekend is en zullen we de huidige informatie hierover in onze database bewaren. Als u van een bepaald gegeven niet wilt dat hierover informatie bij de U.A.V. bekend is, type in dit veld dan een ‘x’. Wij zullen alle informatie die hierover op dit moment bekend is dan per direct uit onze bestanden verwijderen.

Update Persoonsgegevens

Op welke manier wilt u betrokken blijven bij de U.A.V.?

REÜNIST: met een minimale bijdrage van €12,50 per jaar ondersteunt u de vereniging en mag u onder andere deelnemen aan activiteiten, ontvangt u het verenigingsblad en houden we u op de hoogte van relevante activiteiten en nieuws. Één keer per jaar krijgt u een mail ter controle van uw gegevens. Heeft u interesse in het reünistenschap? Vink dan deze optie aan, vul uw persoonsgegevens in en dan nemen wij contact met u op!

ALUMNUS: uw contact- en persoonsgegevens worden bewaard, om u op de hoogte te kunnen houden van (lustrum)reünies en alumnidagen. Één keer per jaar krijgt u een mail ter controle van uw gegevens. Het alumnischap kost u geen geld en u zal slechts enkele keren per jaar bericht krijgen van de vereniging.

INACTIEF OUD-LID: alleen uw naam, geboortedatum en verenigingsgerelateerde gegevens (zoals in welk jaar u lid bent geworden en of u bij een dispuut heeft gezeten) worden bewaard. Dit om een lijst bij te houden van alle mensen die ooit lid van de U.A.V. zijn geweest. onnodige gegevens en contactgegevens worden verwijderd en u zult nooit meer bericht ontvangen van de vereniging.

GEGEVENS VERWIJDEREN: al uw persoons- en contactgegevens die bij de U.A.V. bekend zijn, zullen per direct uit onze databases verwijderd worden.

 

    U kunt zich hier opgeven voor de interesselijst voor de Lustrumreünie