Vacature Geometius: Service Engineer

Link naar vacature!

Houd je van werken met technische apparatuur? Dan hebben wij dé baan voor jou! Op onze serviceafdeling in Arnhem zijn wij op zoek naar een technische duizendpoot die zich graag wil specialiseren in het hoogwaardige merk Trimble.

Jouw baan

Als service engineer werk je in een klein en hecht team op de serviceafdeling in Arnhem. Je werkt dagelijks aan een divers productassortiment, waaronder GNSS-ontvangers, optische apparatuur, 3D-scanners, handhelds en tablet computers.

Jouw taken
Je hebt een breed en technisch takenpakket. Van het jaarlijks onderhoud aan de apparatuur van onze klanten, het uitvoeren van soft-en firmware updates tot het analyseren van storingen en het repareren van apparatuur: Bij Geometius gaat jouw technisch hart sneller kloppen! Je staat klaar voor onze klanten en informeert ze over de functionaliteit van de apparatuur en beantwoordt eventuele vragen. Je verzorgt ook de controle van nieuw te leveren apparatuur en assisteert bij huurapparatuur en soms ook bij systeeminstallatie op locatie. Kortom: geen dag is hetzelfde en de techniek staat centraal.

Serviceafdeling Geometius
reparatie GPS-ontvangers

Jij

  • Hebt een afgeronde MBO- of HBO-opleiding (bij voorkeur op het gebied van elektronica, fijnmechanica of besturingstechniek)
  • Hebt werkervaring met technische apparatuur. Ervaring met landmeetkundige of optische apparatuur is een pré, maar reageer ook zeker als je ervaring hebt in een andere technische vakrichting. Inzicht, secuur werken en analytisch vermogen (storingen zoeken) is belangrijk voor deze functie.
  • Bent klantgericht, leergierig en houdt van kwaliteit
  • Kunt fantastisch communiceren, zowel schriftelijk als mondeling in het Nederlands en Engels

Tijdens de inwerkperiode ondersteunen onze collega’s op de vestiging in Almere jou ook. Het kan dan ook voorkomen dat je soms in Almere werkt.

Wij
Geometius is een groeiende organisatie die jou volop kansen biedt voor de toekomst. Ons motto is dat werken leuk, leerzaam en lonend moet te zijn. We bieden je een marktconform salaris met uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een bonus- c.q. winstdelingsregeling en studiemogelijkheden. Geometius is een technisch handelsbedrijf en dienstverlenende organisatie op het gebied van meetapparatuur voor data-inwinning en verwerking in de Geo- en GWW-sector. Onze activiteiten bestaan uit: verkoop, verhuur, installatie, systeemintegratie, training, technische ondersteuning (support), onderhoud en reparatie. We werken vanuit onze twee vestigingen in Almere en Arnhem.

Wat bieden wij je?

  • 29 verlofdagen plus de mogelijkheid om 5 dagen bij te kopen
  • Werktijden in overleg, maar in principe tussen 07:30-17:00
  • Prima basissalaris (plus bonus) en secundaire arbeidsvoorwaarden (onder andere gunstige pensioenregeling)
  • Reiskostenvergoeding per kilometer of OV-abonnement (2de klas) voor het traject
  • Fietsplan
  • Veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling (opleidingen en trainingen)

Wij + jij
Vind je het leuk om in een klein team zelfstandig te werken en zoek je een informele organisatie waar je de ruimte krijgt om te te groeien? Reageer dan snel.

en_GBEnglish (UK)