HVE Vacature: Junior Adviseur duurzaamheid (bouwkundig)

Locatie: Apeldoorn, maar wij werken ook vaak thuis. Wij zoeken dan ook nieuwe collega’s binnen en buiten de regio Apeldoorn.

HVE is een ondernemend en groeiend consultancy bureau op het gebied van warmte/koude/pv/mobiliteit. Onder de vleugels van ons sterke moederbedrijf Delvest breiden wij ons leuke en deskundige team nog verder uit en daarom zijn we op zoek naar jou! Wil jij graag meebouwen, ondernemen, pionieren en Nederland weer een stukje duurzamer maken? Solliciteer dan direct door je cv en korte motivatie te mailen naar michiel@route9.nl of bel 0624237576

WAT GA JE DOEN?

Je werkt nauw samen met onze Senior Adviseur duurzaamheid. Natuurlijk heb jij de nodige kennis van het vakgebied maar de Senior Adviseur brengt jou graag de fijne kneepjes van het vak bij. Samen met de klant loop je door hun panden en weet je feilloos verbeteringen op het gebied van verduurzaming te signaleren. Samen weten jullie de ambities op het gebied van verduurzaming te realiseren.

Onder begeleiding van de Senior Adviseur Duurzaamheid (bouwkundig):
– Leg je de klant hoe ze het meest effectief kunnen verduurzamen
– Verwerk je jouw adviezen in een goed leesbaar rapport
– Stuur je externe partners aan en houdt de deadlines goed in de gaten
– Adviseer je de klant over het beheer en onderhoud van het vastgoed
– Werk je slimme en innovatieve oplossingen uit. Die oplossingen kan je met elkaar vergelijken, maar ook de effecten qua duurzaamheid en financieel.
– Stel je de huidige status van het gebouw vast (denk aan energielabels, energieverbuiken, BREEAM-NL, vastgoedstrategie etc
Met bestaande klanten zorg jij ervoor dat de samenwerking wordt uitgebreid. Daarnaast ga je actief op zoek naar nieuwe klanten; hiervoor zet je je eigen en ons netwerk in!

WAT BIEDEN WIJ JOU?

HVE heeft al een flink aantal projecten in portefeuille maar wilt nog verder uitbreiden en jij speelt hierbij een grote rol Jouw nieuwe baan geeft veel vrijheid, ruimte om te ondernemen en te pionieren. Daarnaast:
– Een uitstekend salaris tussen € 3500 en € 4000,- per maand obv een 40-urige werkweek (32 uur is mogelijk) plus vakantiegeld.
– Hybride werken, een gezonde verdeling tussen thuis- en op kantoor werken.
– Leidt onze Senior Adviseur Duurzaamheid jou op tot een echte senior professional.
– Een carrière bij een groeiende organisatie met de financiële zekerheid van een sterke moederorganisatie (Delvest).
– Een uitstekende pensioenregeling (Doen pensioen van ASR).
– Een auto, laptop en telefoon van de zaak.
– Ruimte om de nieuwste opleidingen te volgen en je verder te ontwikkelen.

WAT VRAGEN WIJ VAN JOU?

– Jij hebt enige ervaring als Adviseur Duurzaamheid (Bouwkunde), EPA adviseur of soortgelijks en bent klaar voor een nieuwe/volgende stap.
– Jij hebt energie om je netwerk verder uit te breiden.
– Enige ervaring met het werven van nieuwe klanten en opdrachten.
– Afgeronde HBO/WO studie bouwkunde/installatietechniek/energietechniek of soortgelijks.
– Actuele kennis op het goed van verduurzaming in het vastgoed.
– Uitstekende communicatieve vaardigheden.
– Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.

WAAR KOM JE TE WERKEN?

Het moederbedrijf Delvest wil de eerste totaalaanbieder worden van bodemwarmte-systemen in Nederland, Duitsland en België (mogelijk ook de UK). Delvest is in staat alles aan te bieden m.b.t. ontwerp, het maken van bronnen, het leveren en onderhouden van installaties en het exploiteren van warmte.
Delvest heeft momenteel vier werkmaatschappijen: ENCOR (een boorbedrijf in Marum (Groningen), TEC (een certificeringsbedrijf in Wolvega (Friesland), HVE (een consultancy-bedrijf in Apeldoorn) en Energiemarke (een exploitant van warmte in Apeldoorn)
HVE is gespecialiseerd in het verduurzamen van vastgoed d.m.v. bodemenergie. Wij helpen onze klanten bij brede warmte- en energievraagstukken, vragen vergunningen aan voor bodemenergiesystemen en maken ontwerpen en bestekken. Daarnaast bieden wij praktische ondersteuning bij de realisatie en het beheer van warmtesystemen, in het bijzonder bodemenergiesystemen.
HVE heeft de ambitie de komende jaren sterk te groeien. Daarom zoeken we nu enthousiaste collega’s die ons team willen versterken.

INTERESSE?

Stuur je CV en korte motivatie naar michiel@route9.nl. Voor meer informatie bel je 0624237576 of kijk je op www.hve-nl.com

DE PROCEDURE
Route Neuf verzorgt de recruitmentprocedures voor HVE. Na een CV selectie en een kort telefonisch gesprek volgt een eerste gesprek met de directeur en HR Manager van HVE op het kantoor in Apeldoorn.