Bijbaan als Vlogger!

Sta jij met alle plezier voor de camera lekker te vloggen om je ervaringen de delen met anderen? Weet jij mensen te binden zoals een echte influencer en word jij enthousiast van grote technische projecten? Wij zijn op zoek naar een parttime vlogger!

Als vlogger breng je de mooiste projecten van Antea Group Nederland in beeld. Je bezoekt collega’s op de meest bijzondere en ingenieuze projecten door heel Nederland. De ene keer zul je meemaken hoe Suurhoffbrug geinspecteerd wordt, de week erop kijk je met een collega Ecoloog hoe wij meewerken aan de biodiversiteit en een andere keer sta je op honderd meter hoogte voor een item over de restauratie van de Domtoren in Utrecht. Hoe vet het precies is? Dat zien we terug in jouw vlog!

Voor deze gave bijbaan zoeken wij studenten die naast hun studie minimaal twee dagen in de week voor ons aan de slag kunnen. Of je nou iemand bent die een milieu- of civieltechnische studie volgt en kennis heeft van multimedia of je volgt een mediastudie en je bovenstaande projecten interessant vindt, dat maakt niet uit! Het belangrijkste is dat je blij wordt van het bezoeken van bijzondere projecten, filmen en editen.

Reageer Nu