Introductieweekend

Welkom aanstaande studenten Aardwetenschappen,

In het weekend van vrijdag 21 tot en met zondag 23 september organiseert de U.A.V. een introductieweekend om je medestudenten en de studievereniging beter te leren kennen. Dit jaar reizen we af naar de Eifel (Duitsland) waar we op een prachtige locatie zullen overnachten. We hebben uiteraard een aardwetenschappelijk verantwoorde locatie uitgekozen waar we goed kunnen wandelen en midden in de natuur zitten. De Introductiecommissie (IC) heeft op het weekend een vol programma voor jullie klaar staan.

Programma

Vrijdag 21 September
Op vrijdag vertrekken na afloop van jullie college om 15:00 twee bussen richting Fischbach. Er staat een heerlijke maaltijd voor je klaar bij aankomst en je kunt je bepakking rustig uitladen. Vervolgens is er een zangcantus en zal er na afloop nog een feest zijn voor de liefhebbers.

Zaterdag 22 september
Zaterdag brengen we een bezoek aan een leisteenmijn. De mijn wordt nu alleen nog voor rondleidingen gebruikt. Je kan hier nog wel de arbeidersomstandigheden ervaren en direct wat meer leren over het gesteente. Na een veldlunch (er zullen er nog veel volgen) maak je samen met je mentorgroepje uit de introductieweek een wandeling aan de hand van foto’s. ’s Avond stellen de disputen en commissies van de U.A.V. zich voor en is er afsluitend een feestje.

Zondag 23 September
In de ochtend ruimen we met zijn allen op en onderweg naar huis maken we nog een lange wandeling door een prachtig landschap waar je met soep zult worden opgewacht. We verwachten om 18:00 weer in Utrecht aan te komen na hopelijk een fantastisch weekend om nooit te vergeten.

De kosten voor het introductieweekend bedragen 96 euro (inclusief vervoer, overnachting, eten en drinken en de activiteiten). Vragen over het introductieweekend kunnen altijd gesteld worden aan je mentoren of aan de introductiecommissie tijdens de introductieweek. Ook kun je een mail sturen naar bestuur@uavonline.nl . Als je meer wilt weten over de introductieweek neem dan een kijkje op https://students.uu.nl/geo/aw/onderwijs/introductieprogramma

Geniet nog even van de vakantie en we zien je graag in Utrecht tijdens bij de start van je studie Aardwetenschappen!