Carrière

Carrière

Het is belangrijk om op tijd te beginnen met het oriënteren naar carrièremogelijkheden. We bieden bij de U.A.V. tal van opties om je voor te bereiden op het werk na de studie.

Op het gebied van carrièreoriëntatie bieden wij meerdere mogelijkheden:

Bedrijfspresentatie

Bij een bedrijfspresentatie komen bedrijven langs om uitleg te geven over hun werk. Hier kan makkelijk informatie gewonnen worden over het bedrijf zelf en hoe het er op de werkvloer aan toe gaat. De presentatie wordt vaak afgesloten met een informele borrel. Bij deze borrel heb je de kans om persoonlijk in contact te komen met het bedrijf.

Bedrijfsbezoek

Bij het bedrijfsbezoek gaan we met een groep studenten langs bij het desbetreffende bedrijf of bij een werklocatie waar een project bezig is. In vergelijking met een presentatie krijgen studenten hier een meer hands-on ervaring van hoe een bedrijf functioneert.

Bedrijfsgerelateerde cursus

Deze cursussen worden in samenwerking gegeven met onze partners. Hieronder vallen onder andere een LinkedIn -, sollicitatie- en CV-cursussen.

Naast de carrièreorienterende mogelijkheden bieden onze partners ook de meest recente vacatures en stages met ons. Bezoek de pagina’s rustig en kijk of er wat voor jou tussen staat.

Vacaturebank

Stagebank