Bestuur Den Engelsen

Het 77ste bestuur der Utrechtse Aardwetenschappen Vereniging

Praeses

Hilde C. den Engelsen

De Praeses vervult de voorzittersrol binnen de vereniging. De Praeses is de hoofdverantwoordelijke voor de vereniging en zorgt ervoor dat alles goed verloopt zowel binnen het bestuur als binnen de vereniging.

Mijn naam is Hilde den Engelsen. Ik ben momenteel 22 jaar oud en 4e jaars student aardwetenschappen. Dit jaar zal ik de functie Praeses binnen het bestuur van de U.A.V. vervullen. Binnen mijn bachelor heb ik de richting fysische geografie gekozen en na dit bestuursjaar zal ik hier ook een master in gaan volgen. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te sporten, te bakken of gezellig met vrienden dagjes weg te gaan. Ik heb erg veel zin in dit bestuursjaar en het beloofd een mooi jaar te worden!
Assessor Primus

Erik T. Giliam

De Assessor Primus heeft de taak van het onderhouden van alle externe contacten van de vereniging. Taken die de primus onder andere ook heeft, zijn het onderhouden van de contracten met bedrijven, het plannen van bedrijfsgerelateerde activiteiten en de boekverkoop.

Hey, ik ben Tim en dit jaar vervul ik de taak van Assessor Primus bij de U.A.V. Ik ben 23 jaar en 5e jaars aardwetenschappen student. Ik hou echt van het studentenleven en geniet er ook met volle teugen van. Naast het bestuursleven hou ik ontzettend van sporten, en dan met name klimmen en skiën. Ik ben ook werkzaam in de horeca als locatiemanager bij Heirloom Venues of Utrecht. Ik werk hier met heel veel plezier en veel leuke colleges. Ik ben altijd op zoek naar leuke dingen om te doen. Ik ben wat dat betreft echt een gezelligheidsmens en ben dan ook altijd in voor een biertje of een leuk avondje stappen.
Ab Actis

Sanne C.C. van den Ing

De Ab Actis gaat over de communicatie binnen de vereniging. De Ab Actis is verantwoordelijk voor dingen als het bijhouden van het ledenbestand, communicatie met interne en externe partijen en het bijhouden van de agenda.

Hey ik ben Sanne. Ik ben 22 jaar oud en vierdejaars aardwetenschappen student. Binnen de U.A.V. vervul ik de taak van de Ab Actis. Naast het bestuursleven ben ik een groot fan van reizen en spelletjes spelen. Mijn vrije tijd vul ik voornamelijk met vrienden, een goed boek of eindelijk dat ene plantje verpotten. De rest van de tijd kan je mij vinden op de U.A.V.-kamer of bij een U.A.V.-activiteit. Hopelijk zie ik je daar!
Assessor Secundus

Ole P.M. de Keijzer

De Assessor Secundus gaat over de interne contacten binnen de vereniging. De organisatie rondom commissies en activiteiten, het organiseren en klaarzetten van borrels en feesten, en de bevoorrading van de U.A.V.-kamer voor de leden, vallen onder het takenpakket van de Secundus.

Hoi! Ik ben Jadie, ik ben 22 jaar oud en nu derdejaars Aardwetenschappen student. Ik ben in Zuid-Afrika opgegroeid en heb mijn plekje gevonden hier in Nederland tussen de Utrechtse Aardwetenschappers. Daarom vind ik het ook zo ontzettend leuk dat ik een bestuursjaar mag doen en de functie van Assessor Secundus mag bekleden bij de U.A.V.! In de zomer vind ik het gaaf om te (wind)surfen en in de winter sta ik het liefst op een snowboard. In mijn vrije tijd ga ik graag lekker wandelen, zwemmen, lees ik graag of ben ik creatief bezig. Ik vind het altijd fijn om met mensen te kletsen en ik hoop iedereen vaak te mogen zien op een borrel/feest of de U.A.V.-kamer!
Fiscus

Gijs B. Wortelboer

De Fiscus gaat over het financiële aspect van de vereniging. Financiële zaken omtrent de vereniging zoals de contributie, begrotingen voor activiteiten/reizen en de boekhouding zijn de verantwoordelijkheid van de Fiscus.

Hoi Hoi, ik ben Sieuwe. Ik ben 21 jaar en 4e jaars aardwetenschappenstudent. Mijn passie voor aardwetenschappen is al vroeg ontstaan tijdens fiets- en wandelvakanties met mijn familie, waar we wandelden in de Alpen of fietsten door Europa. Ik vind veel dingen op aarde mooi, maar uiteindelijk ben ik toch een fysisch geograaf en is er niks mooier dan water. Dit jaar ben ik Fiscus van de U.A.V. dus ik houd van geld, hehe. Naast dat ik dus van geld en water houd, houd ik ook van sporten (voornamelijk voetballen), op vakantie zijn, op vakantie gaan, dromen van op vakantie gaan, buiten zijn, films kijken, series kijken en gamen. Hardlopen doe ik tegenwoordig ook, aangezien voetbal niet meer doorgaat, maar ik ben er nog niet uit of ik daar echt van houd. Verder vind ik het bijna altijd gezellig om onder mensen te zijn en lekker te kletsen.
Assessor Tertius

Fleur L.P. Rothstegge

De Assessor Tertius gaat over het onderwijs gerelateerde deel van de vereniging. De Tertius is verantwoordelijk voor het bijlesnetwerk van de vereniging, het organiseren van lezingen, symposia en het SAC certificaat.

Hey! Ik ben Fleur Rothstegge en ik zal jaar de taak als Assessor Tertius tot mij nemen. Ik ben 20 jaar oud en derdejaars aardwetenschappen. In mijn vrije tijd spreek ik graag af met vrienden en hou ik me bezig met muziek. Ik hoop je snel te zien op een activiteit, dan kom ik graag een gezellig praatje maken!