Bestuur Pronk

Het 78ste bestuur der Utrechtse Aardwetenschappen Vereniging

Praeses

Albert J.A. Pronk

De Praeses vervult de voorzittersrol binnen de vereniging. De Praeses is de hoofdverantwoordelijke voor de vereniging en zorgt ervoor dat alles goed verloopt zowel binnen het bestuur als binnen de vereniging.

Mijn naam is Hilde den Engelsen. Ik ben momenteel 22 jaar oud en 4e jaars student aardwetenschappen. Dit jaar zal ik de functie Praeses binnen het bestuur van de U.A.V. vervullen. Binnen mijn bachelor heb ik de richting fysische geografie gekozen en na dit bestuursjaar zal ik hier ook een master in gaan volgen. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te sporten, te bakken of gezellig met vrienden dagjes weg te gaan. Ik heb erg veel zin in dit bestuursjaar en het belooft een mooi jaar te worden!
Assessor Primus

Elena J.L. Gianotten

De Assessor Primus heeft de taak van het onderhouden van alle externe contacten van de vereniging. Taken die de primus onder andere ook heeft, zijn het onderhouden van de contracten met bedrijven, het plannen van bedrijfsgerelateerde activiteiten en de boekverkoop.

Hey, ik ben Erik en dit jaar vervul ik de taak van Assessor Primus bij de U.A.V. Ik ben 23 jaar en 5e jaars aardwetenschappen student.
Ab Actis

Jooske M. van Buuren

De Ab Actis gaat over de communicatie binnen de vereniging. De Ab Actis is verantwoordelijk voor dingen als het bijhouden van het ledenbestand, communicatie met interne en externe partijen en het bijhouden van de agenda.

Hey ik ben Sanne. Ik ben 22 jaar oud en vierdejaars aardwetenschappen student. Binnen de U.A.V. vervul ik de taak van de Ab Actis. Naast het bestuursleven ben ik een groot fan van reizen en spelletjes spelen. Mijn vrije tijd vul ik voornamelijk met vrienden, een goed boek of eindelijk dat ene plantje verpotten. De rest van de tijd kan je mij vinden op de U.A.V.-kamer of bij een U.A.V.-activiteit. Hopelijk zie ik je daar!
Assessor Secundus

Brecht P. Schielen

De Assessor Secundus gaat over de interne contacten binnen de vereniging. De organisatie rondom commissies en activiteiten, het organiseren en klaarzetten van borrels en feesten, en de bevoorrading van de U.A.V.-kamer voor de leden, vallen onder het takenpakket van de Secundus.

Hoi ik ben Brecht en ik zal dit jaar de functie Assessor Secundus van de U.A.V. vervullen. Ik ben 20 jaar en zit in mijn derde jaar van Aardwetenschappen. Ik ben altijd in voor een praatje of een borrel en hoop u gauw te zien bij een van onze vele activiteiten!
Fiscus

Hester M. Flikweert

De Fiscus gaat over het financiële aspect van de vereniging. Financiële zaken omtrent de vereniging zoals de contributie, begrotingen voor activiteiten/reizen en de boekhouding zijn de verantwoordelijkheid van de Fiscus.

Gegroet, ik ben Gijs en ik houd me dit jaar bezig met alle geldzaken die onze mooie vereniging draaiende houden. Ik ben 21 jaren oud en ik kom uit Groningen.
Assessor Tertius

Daan Franken

De Assessor Tertius gaat over het onderwijs gerelateerde deel van de vereniging. De Tertius is verantwoordelijk voor het bijlesnetwerk van de vereniging, het organiseren van lezingen, symposia en het SAC certificaat.

Hey! Ik ben Fleur Rothstegge en ik zal jaar de taak als Assessor Tertius tot mij nemen. Ik ben 20 jaar oud en derdejaars aardwetenschappen. In mijn vrije tijd spreek ik graag af met vrienden en hou ik me bezig met muziek. Ik hoop je snel te zien op een activiteit, dan kom ik graag een gezellig praatje maken!