Inschrijven Lustrumreünie

Geachte heer/mevrouw,

Onlangs heeft u van ons een save the date mogen ontvangen betreffende de lustrumreünie, voor een ieder die ooit iets met aardwetenschappen van doen heeft gehad. Met veel vreugde hebben wij dan ook de vele interesses zien binnenstromen. Sinds de bekendmaking dat evenementen weer mogelijk zijn, zijn wij hard bezig geweest om alle zaken rond te krijgen. Met trots kunnen wij u mededelen dat we een prachtige locatie hebben gevonden voor deze gelegenheid.

Op zaterdag 9 april bent u vanaf 16.00 uur welkom in Het Oude Tolhuys. Deze prachtlocatie is te vinden op Weg naar Rhijnauwen 13-15 te Utrecht. De reünie zal tot 23.00 uur duren waarna u natuurlijk vrij bent om de avond voort te zetten in het Utrechtse centrum met uw mede-alumni.

De locatie is zeer goed te bereiken voor zowel auto als met de fiets. Wanneer u van plan bent met het openbaar vervoer te komen kunt u het beste bus 41 naar halte Galgenwaard nemen en vanaf hier is het een klein kwartiertje lopen naar de locatie.

Gedurende de reünie willen we graag een slideshow met foto’s laten zien. Dus heeft u nog prachtig beeldmateriaal van uw tijd liggen, dan kunt u deze met ons delen en zorgen wij dat ze te zien zijn tijdens het evenement. Verder zal er een microfoon aanwezig zijn voor de personen die zich geroepen voelen een klein woordje te spreken. Verder zullen wij de eerste drankjes en een buffet verzorgen. Naar aanvang van de laatste ontwikkelingen is de richtprijs 30 euro in plaats van de voorgaand genoemde 35 euro. Wanneer de uiterlijke inschrijfdatum is verstreken, krijgt u meer informatie over de betaling.

De uiterlijke inschrijfdatum is 20 maart 2022.

Hopende u middels deze uitnodiging voldoende geïnformeerd te hebben zien wij uw inschrijving tegemoet. Mocht u echter nog vragen hebben, schroom dan niet om contact op te nemen.

Met stralende groet,
De XVe Lustrumcommissie der U.A.V.