Vereniging

Welkom op de website van de Utrechtse Aardwetenschappen Vereniging!

De Utrechtse Aardwetenschappen Vereniging (U.A.V.) is de studievereniging van de studie Aardwetenschappen (Faculteit Geowetenschappen) van de Universiteit Utrecht. De vereniging is opgericht in 1946 en is dus in het bezit van een rijke historie en heeft sindsdien kunnen uitgroeien tot een vereniging met ongeveer 900 leden en reünisten. Zij heeft als doel de relatie tussen studenten onderling en het bedrijfsleven te verbeteren. Om dit doel te bereiken, organiseert de U.A.V. jaarlijks een variété aan activiteiten. Gedurende het hele jaar staan er verschillende studiegerelateerde en ontspannende activiteiten op de agenda, zoals excursies naar binnen- en buitenland, symposia, themafeesten, bedrijfsexcursies, borrels en lezingen.

Daarnaast verzorgt de U.A.V. de boekverkoop voor haar leden en biedt zij de mogelijkheid voor bedrijven en studenten om met elkaar in contact te komen door middel van bedrijfspresentaties en bijvoorbeeld de vacaturepagina.

Uiteraard is ook iedereen van harte welkom op de U.A.V.-kamer voor een kopje koffie tussen de colleges door of om aan het eind van de dag een koud biertje te drinken!