Commissies

De U.A.V. telt tal van commissies waar leden van de U.A.V. zich voor kunnen inschrijven. Tijdens de eerste paar weken van het academische jaar kunt u zich inschrijven op de kamer. Schrijf u vooral in, want het is één en al genieten en kan nog goed van pas komen ook (zie SAC).

De U.A.V. kent de volgende commissies:

AcCU

De Activiteitencommissie der U.A.V. organiseert elk jaar 3 activiteiten en een activiteitenweekend.

Lees meer...

BaCo

De Batavierenracecommissie zorgt er elk jaar voor dat er twee U.A.V. teams meedoen met de batavierenrace.

Lees meer...

C.R.U. (PanGeo)

De Commissie ter Redactie van het U.A.V.-blad verzorgt het blad voor de U.A.V. Dit fantastische blad, de PanGeo, komt zo’n vier keer per jaar uit en wordt verstrekt onder leden, reünisten en donateurs.

Lees meer...

dEO

De Eerstejaars Organisatie is een commissie die volledig bestaat uit eerstejaars en organiseert onder andere het befaamde dEO-feest en een eerstejaarsweekend.

Lees meer...

Derdejaarscommissie

De Derdejaarscommissie bestaat volledig uit derdejaars en organiseert onder andere de thuisblijversbarbecue en het derdejaarsweekend.

Lees meer...

DJ-commissie

De DJ-commissie draait muziek op de meeste feesten van de U.A.V.

Lees meer...

Gildemeesters

De Gildemeesters organiseren een aantal borrels per jaar en zorgen er samen met de Secundus voor dat de feesten van de U.A.V. helemaal vloeiend verlopen.

Lees meer...

Goede doelencommissie

De Goede doelencommissie organiseert een aantal activiteiten voor een goed doel waar leden van de U.A.V. aan mee kunnen doen om zo een steentje bij te dragen aan de maatschappij.

Lees meer...

Introductiecommissie

De Introductiecommissie is de commissie van de U.A.V. die de introductie voor de nieuwe Aardwetenschappenstudenten organiseert.

Lees meer...

Kerstcommissie

De Kerstcommissie organiseert elk jaar een grote activiteit met kerst, denk aan een kerstdiner of kerstgala.

Lees meer...

Lustrumalmanakcommissie

De Lustrumalmanakcommissie verzamelt en schrijft het hele jaar door stukjes om aan het eind van het jaar een mooi jaarboek van de U.A.V. te maken.

Lees meer...

Lustrumcommissie

De Lustrumcommissie organiseert het hele jaar door allemaal leuke activiteiten om het lustrum van de U.A.V. te vieren.

Lees meer...

Mastercommissie

De Mastercommissie organiseert de masterintroductie voor de nieuwe masterstudenten en organiseert door het jaar heen een aantal masteractiviteiten.

Lees meer...

Onderwijscommissie

De Onderwijscommissie organiseert elk jaar een aantal onderwijsgerelateerde activiteiten, bijvoorbeeld borrels waar gesproken wordt met docenten over verbeterpunten van de opleiding of onderwijs gerelateerde cursussen.

Lees meer...

Tappersgilde

De leden van het tappersgilde zorgen er voor dat op elke U.A.V.-feest de glazen goed gevuld zijn.

Lees meer...

FCE

Each year, the FCE committee (Foreign Career Excursion) organizes an excursion abroad to get acquainted with career opportunities within Earth Sciences.

Lees meer...

Ouwelullencommissie

De Ouwelullencommissie organiseert de ouwelullenkroegentocht en streeft er elk jaar naar een reis naar Lloret te organiseren.

Lees meer...

Almanakcommissie

De Almanakcommissie is de prestigieuze commissie die voor het aankomend jaar de almanak (jaarboek) van de U.A.V. gaat maken.

Lees meer...

Tweedejaarscommissie

De Tweedejaarscommissie bestaat volledig uit tweedejaars en organiseert elke jaar een aantal activiteiten, waaronder de legendarische Barbaracantus.

Lees meer...

U.A.Fragma

U.A.Fragma zorgt er voor dat er veel foto's en filmpjes worden gemaakt van de activiteiten van de U.A.V. En dat er van dit materiaal mooie posters en aftermovies gemaakt worden.

Lees meer...

APEx Commissie

De APEx Commissie organiseert elk jaar rond pasen een lang weekend weg vol fantastische activiteiten.

Lees meer...

Galacommissie

De Galacommissie organiseert het U.A.V. Gala! Het Gala vindt plaats in december.

Lees meer...

Diescommissie

De Diescommissie organiseert een week met allerlei activiteiten om te vieren dat de vereniging weer een jaartje ouder wordt, zoals borrels, activiteiten, een feest en een receptie.

Lees meer...

Toneelcommissie (ToCo)

De ToCo is in samenwerking met een andere studievereniging (SV Contact). Deze commissie vormt elk jaar weer een zeer hechte groep waarmee je in Maart een toneelvoorstelling verzorgt.

Lees meer...