BK Ingenieurs

BK Ingenieurs is gegroeid naar een landelijk allround advies- en ingenieursbureau met sinds een aantal jaar ook een vestiging in Utrecht. Het motto van BK ingenieurs is ‘Samen werken aan morgen’, waarmee we samen met onze klanten, maar ook samen als bedrijf zoeken naar de beste oplossingen. Als organisatie zijn we het de laatste jaren geheel anders gaan doen door de traditionele organisatiestructuur te verlaten.

We hebben 210 enthousiaste en gedreven medewerkers die vanuit acht vestigingen in Nederland en vanuit vestigingen in België en op Curaçao zoveel mogelijk regionaal hun werkzaamheden uitvoeren. Ons motto kan je op verschillende manieren interpreteren. Er zijn plannen op het gebied van milieu, bodem, asbest, ecologie, infrastructuur, arbo & veiligheid, gebouwen of openbare ruimten en wij helpen bij de realisatie ervan, of we worden juist ingeschakeld in om plannen vorm te geven. Hierbij proberen we zoveel mogelijk van onze kennis en disciplines te combineren. Onze opdrachtgevers zijn zeer divers, we werken veel voor overheden, aannemers, ontwikkelaars, nutsbedrijven, vastgoed en industriële partijen.

Ons motto is ook van toepassing op onze interne organisatie. In onze organisatie worden verantwoordelijkheden zo laag mogelijk weggelegd en vestigingen krijgen ruim de kans om in hun regio zo goed mogelijk en naar eigen inzicht aan het werk te gaan. Hierin wordt iedereen betrokken en heeft iedereen direct invloed op de manier waarop BK werkt. De rollen van teamleiders en managers zijn bij ons verdwenen en een gekozen vertegenwoordiging is een van de belangrijkste onderdelen van de organisatie. Hierdoor is er een grote betrokkenheid van de medewerkers en zijn er kansen om als eigen ondernemer binnen het bedrijf met ideeën aan de slag te gaan. Werken bij BK vergt niet alleen vakkennis, maar ook een betrokkenheid bij de organisatie en een klantgerichte instelling gericht op samenwerking.