Commissiebedankdag

Waarde commissietijgers,

Het einde van het jaar is in zicht en dat betekent ook dat het tijd wordt om u te bedanken voor al het harde werk dat u het afgelopen jaar bij uw commissie(s) heeft verricht. Lekker gewerkt allemaal!

Echter hebben wij uw hulp dit jaar nog een keer heel hard nodig. We moeten het lang verloren recept van de commissiedrank terug vinden. U heeft dit jaar natuurlijk al veel geëxperimenteerd met verschillende ingrediënten maar het is nog verre van perfect. Daarom willen wij u vragen om op maandag 8 juli deel te nemen aan de speurtocht door Utrecht op zoek naar het verloren commissiedrank recept.

Voor deze commissiebedankdag zullen we om 12:30 verzamelen in het Wilhelminapark om van start te gaan met deze uiterst belangrijke zoektocht. Onderweg zult u lekkere verrassingen tegenkomen. Als u alle hints goed weet te volgen zien we u graag rond 15:00 op de eind locatie waar wij, tegen een klein bedrag, voor heerlijke versnaperingen zullen zorgen. Hier zullen we dan nog tot 17.00 blijven om de vondst van het recept te vieren. U wilt ons toch ook helpen dit recept weer in handen te krijgen! Meld u nu snel aan op de kamer met uw commissie (mochten er maar weinig personen van uw commissie interesse hebben, dan kunt u zich altijd zelf of met anderen inschrijven). En zoals altijd, inschrijven = betalen!

We zien u op maandag 8 juli!

Met rotsvaste groet,
Het 79e bestuur der Utrechtse Aardwetenschappen Vereniging