Dispuutsdag

Waarde leden,

Het moment dat u dit leest is bijzonder, en ik zal u uitleggen waarom. Voor het eerst in de geschiedenis van de UAV zetten alle disputen hun geschillen opzij en organiseren ze samen een prachtige activiteit. U heeft al hier en daar mogen meemaken hoe het is als een dispuut in zijn eentje een activiteit uit de grond stampt, beeldt u zich eventjes in hoe het zal zijn als alle disputen samen hun schouders eronder zetten. Het resultaat: een legendarische avond voor alle leden!

Omdat alle 5 disputen van de UAV er nogal verschillende hobby’s op na houden, kostte het een delegatie met afgevaardigden maar liefst een hele middag in de zon om tot een gezamenlijke oplossing te komen. Zoals u weet is er afgelopen jaar een hele belangrijke activiteit uit de de introweek weggevallen…

raadt u het al?

Bootjevaren!

Dinsdag 22 juni stappen we met zn allen in kano’s bij kanoverhuur rijnstroom en maken we een tocht over de kromme rijn. Tegelijk verzorgen de disputen allerlei fantastische spellen, verspreid langs de gehele route. Op deze manier kunt u nogmaals kennismaken met alle dames, heren, sportievelingen, koekenbakkers en kaartleggers die de UAV rijk is, en dat in een middag!

De dispuutsdag zal duren van 18:00 – 22:00 en er wordt een deelnemersbijdrage van 20 euro gevraagd.

U kunt zich morgen (11 juni) vanaf 13:00 in duo’s inschrijven.

We hopen zoveel mogelijk van u te zien bij de dispuutsdag, tot dan! Vergeet niet om zwemspullen mee te nemen. We gaan er vanuit dat het lekker weer wordt en wie wil er nou niet te water op een warme dag.

Met gezamenlijke groet,

U.G.D.D. Bull’s hit

U.G.D.D. Saxifraga

U.G.V.D. De Roze Rakkers

A.-Z. Baklava

U.G.K.D. De Kaartografen