Eindactiviteit: Kroegenspeurtocht & barbecue & almanakonthulling!

Waarde leden,

Nu iedereen terug komt van veldwerk, de laatste scriptiewoorden geschreven worden en er hier en daar een tentamentje geknald wordt, komt de laatste U.A.V.-activiteit van dit jaar er aan: de eindactiviteit! Het 78e bestuur heeft een prachtige activiteit voor jullie in petto op deze donderdag 13 juli 2023.

We beginnen met een kroegenspeurtocht van 15 tot 17 uur door de Utrechtse Binnenstad. Onze Assessor Tertius, Duivelse Daan, heeft namelijk de U.A.V.-badeend in een kooi opgesloten en is met de wind vertrokken. Hij heeft in verschillende cafés in Utrecht puzzels en hints achtergelaten om de locatie van de sleutel te vinden. Aan jullie de taak om de badeend te bevrijden! In elke kroeg kan je bovendien genieten van een verfrissend drankje of versnapering om je hoofd koel te houden (bij de prijs inbegrepen)!

Wanneer jullie deze taak volbracht hebben, kunnen jullie genieten van een overheerlijke barbecue (vlees of vega) op de IBB. Hier zal bovendien de almanakonthulling plaatsvinden van Reflectie (20’-21’) en Dynamiek (21’-22’). Wilt u de eerste zijn die dit ultradikke boekwerk bemachtigd en van voor tot achter (en dat nog drie keer) doorleest? Koop dan snel uw kaartje voor de eindactiviteit op de kamer! De prijs voor deze gehele dag is slechts €5,-. We hopen jullie allemaal te zien op onze eindactiviteit!

Met gedreven groet,

Het 78e bestuur der Utrechtse Aardwetenschappen Vereniging

    I want to eat