Eindactiviteit 'Het K-Sjot'

Waarde leden,
Terwijl de wereld zich weer voor ons open begint te stellen, werken wij in alle drukte naar het einde van een apart, maar toch prachtig jaar vol activiteiten toe! Nu moeten we dit jaar natuurlijk in stijl afsluiten. Dit doen we dan ook groots! Het gaat natuurlijk over de U.A.V. eindactiviteit!! Op 16 juli 2021 gaan we met elkaar genieten van de laatste activiteit van het jaar.
Zoals ieder jaar hebben wij een prachtig thema voor u klaar staan en het is een bijzondere. We hebben namelijk allemaal met leden ogen aan moeten zien hoe we geen enkele keer naar het K-Sjot konden dit jaar. Daar wordt menig lid natuurlijk zielsongelukkig van. Gelukkig zijn wij er als bestuur om ervoor te zorgen dat u met een grote glimlach het jaar eindigt. En wie wordt er nu niet vrolijk van een goede borrel onder het genot van onbeperkt bier, fris of wijn en lekkere hapjes tijdens de U.A.V. Eindactiviteit ‘Het K-Sjot”!
Op deze dag zullen wij met u afreizen naar een heuse gevangenis. De eindactiviteit zal namelijk plaatsvinden bij De Lik! Hier zullen wij in 2 groepen van 50 personen gaan borrelen. De eerste shift is van 16:30-19:00 en de tweede shift is van 19:30-22:00.
Om 17:00 zullen de inschrijvingen voor de eindactiviteit open gaan. Wij hebben besloten om er een loting van te maken om zo iedereen een eerlijke kans te geven op een plek voor deze prachtige activiteit. U heeft tot 12:00 19-06-2021 de tijd om u in te schrijven. Via de loting wordt u automatisch toegewezen aan een van de 2 shifts. Mocht u toch echt een van de 2 shifts niet kunnen, dan kunt u dat aangeven op het inschrijfformulier.
Nu hoor ik u denken, wat gaat het mij kosten? Dat zal ik u eens vertellen. Voor de prachtige prijs van €15,- krijgt u 2.5 uur lang borrelen met onbeperkt drank en lekkere hapjes. Daarnaast staat er nog veel meer gepland, maar dat houden wij nog even voor u geheim.
Dan rest mij niets anders dan te zeggen dat wij, het 76ste bestuur der U.A.V. er super veel zin in hebben. Ik hoop velen van u dan ook terug te zien bij deze prachtige activiteit.