FCE Commissie Inschrijfpagina

Waarde leden,

Met trots deel ik mede dat de inschrijvingen voor de Foreign Career Excursion Commissie 2022-2023 (FCE Commissie) vanaf vandaag geopend zijn! De FCE commissie organiseert ieder jaar een excursie naar het buitenland. Tijdens deze excursie bezoeken we meerdere bedrijven en universiteiten om kennis op te doen van carrièremogelijkheden. Voorbeelden van vorige FCE bestemmingen zijn: Oman, Noorwegen, Iran, Roemenië, Zwitserland, Zweden en hierbij hebben we dit jaar IJsland aan toe weten te voegen.

Het is een supergezellige week met ongeveer 20 studenten. Naast gezelligheid is de reis super leerzaam en nuttig. Als commissie heb je de volledige verantwoordelijkheid om deze reis neer te zetten. Je zoekt het land uit, je regelt de reis erheen, je zoekt het contact met de bedrijven, onderzoeksinstituten en universiteiten. Al met al een super mooie kans om veel ervaring op te doen in het organiseren van een grote activiteit. Daarnaast is het ook een super gezellige en leuke commissie die heel veel lol met elkaar beleeft.

Inschrijven voor de commissie is mogelijk als je in het jaar 2022-2023 een master doet. Mocht jij geïnteresseerd zijn in het organiseren van deze prachtige reis, schrijf je dan in op de U.A.V. kamer.

Mochten er nog vragen zijn, mail gerust naar primus@uavonline.nl of kom gezellig langs.

De inschrijvingen sluiten woensdag 11 mei!

 

FCE IJsland 2022