Geodan

De verbindende kracht van location intelligence

Locatie lijkt zoiets simpels. De plaats waar iets zich bevindt. De plaats waar je naartoe wilt. De plaats waar je de grootste plannen mee hebt. Inzicht in de mogelijkheden van die locatie, dat is waar location intelligence om draait. Hoe hoog is een gebouw? Waar zitten kabels onder de grond? Wat is de snelste route van A naar B? Wat is de beste plaats voor een geluidswal, windmolen of distributiecentrum? Maar ook: hoe ziet deze plaats er over 20 jaar uit als we een heel andere koers inslaan?

Geodan verzamelt, combineert, visualiseert en analyseert data als bedrijfsgegevens, actuele informatie of historische data. Door de juiste kruisverbanden tussen die data te leggen, scheppen we nieuwe, ruimtelijke inzichten. Inzichten waarmee we de juiste beslissingen kunnen nemen over de inrichting van ons land. Dát is de verbindende kracht van location intelligence.

Meer weten?
Spreekt Geodan je aan en wil je een vliegende start maken in GIS? Of ben je juist toe aan een volgende stap in je carrière? Neem dan contact met ons op. Voor meer informatie kun je terecht op onze website of contact opnemen met René Bruinink, via e-mail rene.bruinink@geodan.nl of via telefoon 020 – 5711 311.