Geonius Walk & Talk

Alleen voor master studenten!

Waard leden,

De Walk & Talk inschrijvinge voor Geonius zijn weer geopend. De wandelingen zullen plaatsvinden op het Utrecht Science Park. Inschrijven voor de wandelingen kan via de website.

De wandelingen staan in het teken van een meet en greet met werknemers van Geonius op een informele manier. Je wordt samen met iemand gekoppeld aan een werknemer van Geonius. Tijdens de wandeling kan je meer te weten komen over wat hun werk precies inhoud en hoe het is om bij hun te werken. De wandeling kan op momenten ingepland worden die jij vrij hebt.

De wandeling zal volledig conform de richtlijnen van het RIVM en de overheid plaatsvinden.

Van te voren ontvangt u informatie over wat Geonius precies doet. Ook zal informatie over de locatie en exacte starttijd van uw wandeling later via de mail opgestuurd worden.  Met deze wandeling is een SAC punt te verdienen.

De wandeling zal een Geohydrologische of Geotechnieke insteek hebben . Geonius is een interdisciplinaire dienstverlener op het gebied van ingenieursdiensten en veldonderzoek. Zij hebben ruim 25 jaar ervaring op het gebied van wegen, geotechniek, milieu, geodesie, water,  ruimtelijke ontwikkeling, landschap, archeologie en ecologie. Op dit moment zijn ze druk op zoek naar nieuwe collega’s, dus dit is je kans!

Ben je geïnteresseerd? Schrijf je dan vooral in!