Inside Sales

Inside sales medewerker

Stel je voor: het is maandagochtend, een nieuwe werkdag staat voor de deur. Je hebt er zin in, want er staat een nieuwe campagne op de planning. Binnenkort organiseert Geometius een groot evenement waarvoor jij mensen mag gaan uitnodigen. Uit eerdere ervaringen blijkt dat de relaties graag naar onze evenementen komen, dus dat zijn leuke gesprekken met goede resultaten. Na de lunchpauze, die je gezellig met je collega’s aan de lunchtafel hebt doorgebracht, ga je verder met een stukje koude acquisitie om voor je sales collega’s wat nieuwe afspraken in te plannen. Hiervoor verdiep je je eerst nog even in wat technische productkennis, om de juiste boodschap over te kunnen brengen. Tussendoor belt er een prospect die je van de benodigde informatie kunt voorzien en mailt er iemand waarvoor je een productdemonstratie kunt inplannen. Zie jij jezelf dit al doen?

Kom maar op met die afspraken!

Eerlijk is eerlijk, net zoals bij elk bedrijf gaat het bij deze sales functie uiteindelijk ook om het resultaat in de vorm van afspraken of deelnemers voor evenementen. Maar juist jij ziet het als een uitdaging om de juiste resultaten te verkrijgen. En dat doe je niet alleen, maar samen met je overige buitendienst sales collega’s. Elke maand vergaderen jullie en brengen jullie elkaar op de hoogte van waar jullie mee bezig zijn. Ook bedenken jullie dan nieuwe acties waar jij vervolgens samen met marketing de lead in neemt om de juiste doelgroep te benaderen. Kortom, een functie waarbij je veel zult telefoneren, maar die ook afgewisseld wordt door het meehelpen bij evenementen of productdemonstraties. Een functie waarbij je lekker zelfstandig aan de slag kan, maar ook met je collega’s moet samenwerken. En een functie waarbij je werkt in een technische omgeving met collega’s die veel inhoudelijke kennis hebben en waarvan je soms geen idee hebt waar ze het over hebben! Maar dat komt vanzelf…

Je werkzaamheden op een rijtje

  • Aanspreekpunt en informatievoorziening voor potentiële klanten
  • Actief werven van nieuwe klanten (acquisitie)
  • Afspraken maken voor productdemonstraties
  • Ondersteuning bieden aan de sales engineers
  • Klanten uitnodigen voor evenementen
  • Meehelpen met evenementen

Dit verdien je

Uiteraard krijg je ook iets terug voor jouw enthousiaste inzet en mooie resultaten! Je komt te werken bij een groeiende organisatie van ongeveer 30 medewerkers, die in een informele sfeer met elkaar samenwerken. Ons motto is: werk moet leuk, leerzaam en lonend zijn! We bieden je daarom een goed salaris (afhankelijk van je ervaring) met uitstekende arbeidsvoorwaarden, waaronder een bonus- of winstdelingsregeling, gunstige pensioenregeling, laptop, telefoon en studiemogelijkheden. Je krijgt 29 verlofdagen plus de mogelijkheid om er nog 5 dagen bij te kopen. En uiteraard ontbreken de leuke bedrijfsuitjes niet! Verder spreek je na je inwerkperiode bepaalde targets af, die ook beloond zullen worden en onderdeel uitmaken van je salaris. Je salaris is afhankelijk van je opleiding en ervaring en mag je altijd even bij ons opvragen.

Dit vragen we

Je hebt ervaring in koude acquisitie en je vindt dit ook leuk. Je kan goed zelfstandig werken en je neemt graag initiatief om zelf op zoek te gaan naar nieuwe leads. Verder spreek en schrijf je vloeiend Nederlands en is af en toe omschakelen naar het Engels voor jou ook geen probleem. Je bent in staat om systematisch te werk te gaan en goed overzicht te houden in je werkzaamheden. En als je veel aan de telefoon bent, spreekt het voor zich dat je communicatieve vaardigheden uitstekend zijn. Mocht je een technische achtergrond hebben, dan is dat in je voordeel. Ervaring met MS Office is een must en als je ook ervaring met Microsoft Dynamics CMR hebt, is dat helemaal top!

Dit zijn we
Geometius is een technisch handelsbedrijf en dienstverlenende organisatie op het gebied van meetapparatuur voor data-inwinning en verwerking in de GEO- en GWW-sector. Helemaal top als je nu direct weet waar we het over hebben, maar mocht dit niet zo zijn dan leren we je er graag meer over! Onze activiteiten bestaan uit: verkoop, verhuur, installatie, systeemintegratie, training, technische ondersteuning (support), onderhoud en reparatie vanuit onze vestigingen in Almere en Arnhem.

Dit zeggen je toekomstige collega’s over Geometius:
De combinatie tussen techniek en sales is leuk en uitdagend. Ik krijg veel vrijheid, maar ook verantwoordelijkheid. Daarnaast is het leuk samenwerken met collega’s en heb ik veel contact met klanten. Dat maakt het heel afwisselend!”

“De werksfeer is echt heel prettig en door de kleinschaligheid hebben we korte lijntjes met collega’s onderling, maar ook richting de directie. Ook daar kan je elk moment binnenlopen.”

“Ik werk al weer een aantal jaren bij Geometius en het blijft leuk. Dat komt mede doordat er elke keer weer nieuwe producten komen. In het verkoopteam passen we hier onze activiteiten op aan. We staan op beurzen en organiseren events om klantrelaties op te bouwen. Het is dus eigenlijk een drieluik; Geometius, de klant en ik. Hierin kan ik mijn ei kwijt en maakt het hartstikke leuk om bij Geometius te werken!”

En, lijkt het je wat? Mail dan je CV met motivatiebrief naar Céline Versterre via c.versterre@geometius.nl. We plannen graag een kennismakingsgesprek en/of een meeloop dag met je in. En wie weet maak je dan binnenkort deel uit van ons team!

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.