Lustrumfietstocht en klokborrel

Waarde Leden,

De Lustrumcommissie zit niet stil! Met het lekkere weer in aantocht is het tijd om uw schuur in te duiken en uw fiets erbij te pakken, voor de ANWB-fietstocht op 23 maart van 13:30-17:00. Samen met uw fietspartner, in matchende outfit als ANWB-koppel, gaat u de route ontcijferen. Onderweg krijgt u zelfs een gratis ijsje!

De avondactiviteit vanaf 20:30 zal er nog creativer aan toegaan, als een ode aan de maatregelen houden we een avondklok-lauweklok-klokversierborrel, waarbij u uw artistieke kant naar boven kunt halen door middel van het schilderen/bekliederen van een houten klok. Uiteraard onder het genot van een lauwe klok. Dit bieden wij aan voor maar 3 euro! U kunt ook meedoen zonder klok en lekker komen borrelen! De Lustrumcommissie zal duidelijkheid geven over het verloop van het Lustrum en wellicht een nieuwe gadget aankondigen!

U kunt u apart inschrijven voor beide activiteiten maar let op, VOL = VOL en inschrijven = betalen. Bij de fietstocht en de klokborrel kunnen maximaal 40 mensen meedoen. De inschrijvingen zijn gesloten.

Met stralende groet,

De Lustrumcommissie