Lustrumgala

Waarde leden,

Heeft u ook al zo veel zin in een fenomenaal gala? De kaartverkoop voor het langverwachte lustrumgala gaat eindelijk van start! Morgen tijdens het K-Sjot feest kunt u de eerste kaarten al bemachtigen. Dit jaar is het gala niet zomaar een gala, maar een lustrumgala waar we groots uitpakken! We zullen op vrijdag 8 juli vertrekken rond 17:00 vanuit Utrecht met 2 bussen richting Kasteel Oud-Wassenaar om hier heerlijk te dineren met elkaar, waarna het geweldige feest kan losbarsten. Rond 4 uur zal u weer met de bus aankomen in Utrecht. Dates van buiten Aardwetenschappen zijn ook welkom. De richtprijs voor deze geweldige avond is 125 euro. Na 2 jaar geen gala gehad te hebben, hopen we u allen te zien op 8 juli in uw mooiste outfit! Heeft u nog geen rokkostuum? Geen zorgen, want hier organiseren we nog een speciale dag voor om dit aan te schaffen!

Mocht u nou schrikken van dit bedrag, dan hebben wij een speciaal spaarplan voor u bedacht! Bij uw inschrijving kunt u aangeven of u het in termijnen wilt betalen. Als u dit doet krijgt u binnenkort een digitale machtiging toegestuurd waarna maandelijks een bedrag van uw rekening zal worden afgeschreven, zodat uw portemonneetje niet te veel zal lijden.

De inschrijvingen zijn helaas gesloten. Wilt u nog erg graag mee? Neem dan contact op via Tertius@uavonline.nl en wellicht heeft u geluk!

Met stralende groet,

De XVe Lustrumcommissie