Open Actie U.G.V.D. De Roze Rakkers
Voetbaltoernooi

Waarde leden,

Woensdag 19 oktober is het dan eindelijk zover: het jaarlijkse open voetbaltoernooi van U.G.V.D. De Roze Rakkers. Dit is hét moment om een kijkje te nemen bij het leukste dispuut dat de U.A.V. rijk is. Het voetbaltoernooi zal plaatsvinden in hal 3 in sportcentrum de Galgenwaard. We zullen om 17.30 beginnen, het toernooi zal ongeveer twee uur duren. Naderhand is er de kans om met ons af te reizen naar het sportcafé van Olympos, waar onder het genot van een hapje en drankje nog lekker nagepraat kan worden.

Inschrijving:
Vanaf vandaag, maandag 10 oktober, zal er op de U.A.V. kamer een lijst hangen waarop u zich met uw team kunt inschrijven. Let op! Een team moet uit minimaal 5 en maximaal 7 personen bestaan. Mocht het niet lukken om een team te vormen, dan kunt u zich ook nog individueel inschrijven! De inschrijvingen zullen op maandag 17 oktober sluiten, dus schrijf u zo snel mogelijk in! Mocht u onverhoopt niet meer op de kamer komen, maar wel heel graag mee willen doen, dan kunt u een mailtje sturen naar: rozerakkers@gmail.com, met uw teamnaam, naam van de teamcaptain en de namen van de rest van de leden van uw team.

Kosten:
Het toernooi kost €4,50,- per persoon. We vragen de teamcaptain om op het toernooi zelf een tikkie te betalen voor het gehele team. Let op! Inschrijven is betalen!

Met roze groet,
De Roze Rakkers