Open Actie U.G.V.D. De Roze Rakkers
Voetbaltoernooi

Waarde leden,

Met gepaste trots en enthousiasme kan ik u allen mededelen dat de dag waar u zo lang op heeft gewacht eindelijk in zicht begint te komen. Ik doel natuurlijk op het jaarlijkse zaalvoetbaltoernooi van U.G.V.D. De Roze Rakkers.

Na het daverende succes van de afgelopen jaren belooft het weer een mooie avond te worden vol flitsende acties, spetterende doelpunten en mooie overwinningen in de eerste, tweede of juist derde helft. Op donderdag 26 oktober zullen we met ons allen om 17.00 de sporthallen van Stadion de Galgenwaard betreden. Wegens de tijdsdruk zou ik u willen vragen om ruimschoots op tijd omgekleed aanwezig te zijn, zodat we meteen kunnen beginnen met voetballen. Mocht u onverhoopt nog college hebben, kunt u altijd nog later aansluiten. Het toernooi zal ongeveer twee uur duren en we zullen naderhand afreizen naar het sportcafé van Olympos, waar onder genot van een hapje en drankje nog lekker nageborreld zal worden.

Inschrijven

Op de kamer zal een inschrijflijst hangen waar u zich met u team in kan schrijven. Een team bestaat uit minimaal 5 en maximaal 6 personen. Iedereen is welkom om in te schrijven. Van de toekomstige spelers en speelsters van het Nederlandse Elftal tot de personen die van onhandigheid nog over hun eigen benen kunnen struikelen. Mocht het niet lukken om een (heel) team te vormen kunt u zich ook nog altijd individueel inschrijven. Wellicht zult u dan zelfs in een team geplaatst worden met een echte Roze Rakker!

Kosten

De richtprijs voor het toernooi is ongeveer 3 euro per persoon. We willen de teamcaptain vragen om op het toernooi zelf voor het gehele team te betalen. Let op! Inschrijven is betalen!
Mochten er verder nog vragen zijn, kunt u altijd persoonlijk contact opnemen, of een van de Roze Rakkers aanspreken!
Dan zie ik u allen donderdag 26 oktober in de Galgenwaard!

Met Roze groet,
De Roze Rakkers