Pannenkoekenfest

Waarde pannenkoekenbakkers!

Helaas zal het pannenkoekenfest niet meer plaatsvinden in de originele vorm. Maar niet getreurd! Wij zullen ons woensdag 8 december nog steeds tonnetje rond eten en onszelf vermaken met het versieren van prachtige pannenkoeken. We zullen dit in groepjes van 4 doen die zullen worden ingedeeld op basis van de inschrijvingen, zodat we nog wel gezellig bijeen kunnen komen voor dit smikkelfestijn! De eerste 35 inschrijvingen (als je je al hebt ingeschreven hoeft dat niet opnieuw!!) zullen 2 euro kunnen declareren voor de boodschappen bij de U.A.V.! Omdat er nu dus geen limiet zit aan het aantal mensen gaan de inschrijvingen tot maandag 6 december 15:00 weer even open, dus geef je snel op en kijk op de socials het instructie filmpje van A.-Z. Baklava hoe je de allerbeste pannenkoeken kunt bakken.

Natuurlijk zijn er ook nog steeds prijzen te winnen op de avond; voor de mooist versierde pannenkoek en de voor degene die de meeste pannenkoeken eet! De foto’s als bewijsmateriaal kunnen op die avond worden gestuurd naar Brechtje van Amstel, Chef de Cuisine der A.-Z. Baklava (0630785170).

Kleine disclaimer: als er nog nieuwe restricties vanuit de Universiteit komen zal het hele pannenkoekenfest online plaats moeten vinden.

We zien jullie creatieve pannenkoeken en misselijk gegeten hoofdjes graag tegemoet!

Boon Appétit!
Het XIIIe bestuur der A.-Z. Baklava & Het 77e bestuur der Utrechtse Aardwetenschappen Vereniging

Inschrijven hieronder