Saxi Open Axi

Waarde leden,

Het is eindelijk zo ver! Woensdag 16 juni kunt u allen bij de Saxi Open Axi eindelijk fysiek kennis maken met U.G.D.D. Saxifraga, het oudste en tevens mooiste dispuut dat de U.A.V. rijk is. Zoals u wellicht al weet hebben wij een heerlijk dispuutsdrankje, namelijk: Port. Naast Port vinden wij het ook heerlijk om af en toe een gin-tonic te drinken, zeker met dit lekkere weer. De Saxi Open Axi zal dit jaar daarom plaatsvinden in de vorm van een Port & Gin-tonic proeverij wandeling. Deze wandeling zal plaatsvinden in een nader te bepalen park waarbij iedereen bij elke stop een andere soort port of gin-tonic mag proeven en een spel kan doen. Aan het eind van de avond zullen we vervolgens met zijn allen naar Café de Stadsgenoot gaan om daar nog even na te borrelen tot 22:00.

Het is mogelijk om uw eigen eten mee te nemen naar Café de Stadsgenoot en het daar op te eten. U kunt ook daar eten laten bezorgen of een overheerlijke tosti bestellen.

U kunt zich via het google formulier inschrijven in duo’s of alleen waarna u zal worden ingedeeld in een tijdslot net zoals bij eerdere borrels. Iedereen is natuurlijk van harte welkom (ook de heren)! Wel is er maar een beperkt aantal plekken beschikbaar, dus schrijf u snel in. Vol = Vol.

https://forms.gle/H9tdkPgGovRaoFGe8

De Saxi Open Axi zal beginnen rond 17:30. U krijgt uw tijdslot waarin u mag komen en de locatie nog te horen via de mail!

Hopelijk zien we u in groten getale op woensdag 16 juni! Wij hebben er zin in!

Met schitterende groet,

Hilde, Anika en Elena

Het 35e bestuur des U.G.D.D. Saxifraga