Stage EBN

EBN is een bijzonder bedrijf in de energiesector, waarvan de aandelen voor 100% in handen zijn van de Nederlandse staat. Kennis, kunde en slagkracht zetten we al 50 jaar in om een actieve en significante bijdrage te leveren aan ons toekomstig duurzaam energiesysteem. Daarmee geven we verbindende kracht aan de energietransitie en zetten we maatschappelijke ambities om in realiteit. Dat is wat we doen en dat is onze drive: Energising the Transition.

Jouw stage bij EBN

Ben je bezig met je WO-master? Dan biedt EBN je tweemaal per jaar de mogelijkheid stage te lopen op academisch niveau. Dit kan in de vorm van een afstudeerstage of een werkstage. Een stage bij EBN biedt je de kans om kennis te maken met de energiesector en je hier verder in te ontwikkelen. De eerstvolgende mogelijkheid te starten met een stage bij EBN is per september of november 2024. De inschrijving hiervoor staat momenteel open en sluit op 21 juni 2024.

De studielast van de stage is afgestemd op je opleiding en bedraagt maximaal 45 EC. Vanuit EBN krijg je een begeleider die je tijdens je stage van ondersteuning en feedback voorziet. Je werkt (mee) aan een specifiek project binnen één van onze Business Units. Momenteel hebben we plaats voor twee stagiaires die zich gaan bezighouden met een Geoscience of Reservoir Engineering-gerelateerd onderwerp zoals bijvoorbeeld het analyseren van het voorkomen en kwaliteit van de Zechstein Randzandsteen of het modelleren van een aquifer. Als je uitgenodigd wordt voor een gesprek dan informeren we je specifieker over de mogelijke projecten die aansluiten op jouw opleiding. We staan ook open voor goede ideeën. liefst in de vorm van concrete projectvoorstellen, van jouw kant; vermeld die in of voeg die bij je sollicitatie of neem contact met ons op. In het verleden is bijvoorbeeld onderzoek gedaan naar:

Mocht dit je interesse trekken, succes en meld je hieronder aan!

Soliciteer nu!