Stage Geodan

Stage

Wij hebben regelmatig plek voor enthousiaste studenten die op zoek zijn naar een afstudeerstage of meewerkstage. Wil je meer weten? Lees dan hieronder meer over onze Stage vacatures of solliciteer direct op de vacature en dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Contact opnemen

Stage of afstudeerproject?

Een stage of afstudeerproject? Dat kan allebei. We vinden het sowieso leuk om je te helpen kennis op te doen in een professionele werkomgeving. Bovendien laten we ons graag verrassen door frisse ideeën en nieuwe kennis die jij meebrengt. En tenslotte, eerlijk is eerlijk… hopen we natuurlijk dat je na een succesvolle afronding van je opleiding bij ons solliciteert. Denk bijvoorbeeld aan onze GIS adviseur Traineeship. Of bekijk op onze Student en Starter pagina meer informatie over hoe wij jou verder kunnen helpen in je carrière.

Alles is bespreekbaar

Samen met jou bedenken we aan wat voor opdracht of onderzoek je tijdens je stage kan werken. Dat kan een werkstage zijn waarin je zoveel mogelijk meedraait met onze ‘normale’ werkzaamheden. Je kan ook zelf een afstudeeropdracht of -onderzoek bedenken. Als je er nog niet helemaal uit bent, denken we graag met je mee. We houden dan natuurlijk rekening met de specifieke eisen van jouw opleiding.

Sogelink Academy

Tijdens de stage kun je, net als al onze collega’s, gebruikmaken van de Sogelink Academy. Door bijvoorbeeld cursussen of e-learningmodules te volgen of deel te nemen aan de lunchsessies en workshops van onze Academy, werk je aan een nog mooier CV! Verder kun je natuurlijk rekenen op goede begeleiding van een bevlogen en vakkundige collega.

De stage van Lieuwe

Meer weten over de ervaringen van onze stagiairs? Lees hier het verhaal van Lieuwe over zijn stage bij het Data & Services team.

Meer informatie

Ben je nieuwsgierig geworden? Solliciteer! Mail je motivatie met CV, onder vermelding van ‘Stageplaats’ of ‘Afstudeerplaats’ naar: werkenbij@sogelink.nl t.a.v. Graziella Barrow. Wil je eerst graag meer weten? Neem gerust contact met ons op via 020-5711311 of bovenstaand mailadres. We denken graag met je mee.