Student-Staf Borrel

Waarde Leden,

Normaal gesproken zouden nu natuurlijk grote groepen met U.A.V.’ers er in op veldwerk zijn. Tijdens veldwerk is er veel intensief en informeel contact tussen zowel docenten en studenten. Dit jaar is dat bemoeilijkt en werd het contact vooral digitaal gelegd.

Om daar verandering in te brengen, bieden wij de Student-Staf Borrel, aka VrijMiBo,  aan op 18 juni van 16:00 uur tot 19:00 uur. Het eerste drankje is GRATIS! De borrel zal plaatsvinden in het Tuincafé in de Botanische Tuinen of in The Basket. Er is ongeveer plek voor 20 studenten dus wees er snel bij wanneer de inschrijvingen open gaan. De inschrijvingen gaan open op 09/06/2021 om 11:00 uur!

Indien u zich inschrijft voor deze borrel, neem dan ook vooral uw favoriete steen/ fossiel/ mineraal/ ander aardwetenschappelijk fenomeen mee naar deze borrel. Dit levert leuke gespreksstof op en zo halen we toch nog een beetje (buitenlands) veldwerk naar onze mooie Domstad.

Schrijf u dus snel in als u zin hebt in een babbel met een docent, uw fossiel wilt laten zien of gewoon zin hebt in een verkoelend drankje!

Tot de 18e!