Vacature Bodemadviseur

Adviseur Bodem en Stedelijk Water

Kom jij ons team versterken met jouw kennis en ervaring op het gebied van bodem en stedelijk water? Wij zoeken een adviseur die deze twee thema’s weet te combineren en ons helpt onze dienstverlening op het gebied van klimaatadaptatie verder uit te bouwen. Als adviseur ben jij betrokken van offerte tot factuur. Je bent verantwoordelijk voor het uitwerken van onderzoeksvoorstellen, het voorbereiden en begeleiden van veldonderzoeken, de verwerking van onderzoeksgegevens en het opstellen van rapportages. Hierbij heb je veelvuldig contact met opdrachtgevers waardoor je steentje bijdraagt aan het onderhouden van de goede relatie met onze klanten.

Jouw werkzaamheden hebben betrekking op onder andere:

  • (Hemel)watertoetsen bij nieuwbouwprojecten
  • Infiltratieonderzoek
  • (Eco)hydrologische vraagstukken
  • Het beheer van grondwatermeetnetten in diverse steden
  • Aanpalende werkvelden als GIS en dataverwerking of (water)bodemonderzoek

DE VACATURE BIEDT MEER DAN ALLEEN UITDAGING

ATKB is een groeiende en dynamische organisatie waar de kernwaarden ‘oog voor mensen’, ‘werken vanuit vertrouwen’ en ‘innovatie’ in het werk erg belangrijk zijn. Deskundig, praktisch, nuchter, nieuwsgierig en wendbaar. Dat is de kracht waarmee ATKB als onafhankelijk adviesbureau oplossingen bieden voor complexe vraagstukken op het gebied van natuur en leefomgeving. We noemen onszelf dan ook wel Doorgronders: vastberaden specialisten die de beste antwoorden naar boven halen. Onze adviezen leveren wij voornamelijk aan overheden, terreinbeheerders en bedrijfsleven etc.. Onze adviezen zijn gebaseerd op gegevens die wij het liefst zelf buiten verzamelen. Gewoon met de voeten in de klei. Wij hebben vijf vestigingen (Assen, Middelharnis, Waardenburg, Wageningen en Zoetermeer).

Er is binnen ATKB veel aandacht voor de ontwikkeling van medewerkers. Naast een fijne werkomgeving en deze veelzijdige functie biedt ATKB een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Je komt te werken in een professionele en informele organisatie van ruim 130 medewerkers, die staan voor alles wat te maken heeft met natuur en leefomgeving.

Jouw projecten voer je uit vanaf één van onze kantoren. Je bent baas van je eigen agenda en kunt, voor zover het werk het toelaat, flexibele werktijden hanteren. De projecten zijn zeer uiteenlopend van aard, evenals onze klantenkring. We bieden je een goede werksfeer met gepassioneerde collega’s voor het vak. Jouw collega’s zijn van nature nieuwsgierig van aard en gaan grondig te werk om het juiste advies of de juiste dienst te leveren. Daarmee ontzorgen wij onze klanten en onderscheidt ons dat van anderen.

Wat vragen wij van jou?

  • Minimaal 2 jaar werkervaring als adviseur op het gebied van stedelijk water
  • Werkervaring met gerelateerde werkvelden als (water)bodemonderzoek of GIS/dataverwerking is een pré
  • Een afgeronde opleiding op minimaal HBO-niveau en bij voorkeur binnen het vakgebied milieu of civiele techniek
  • In verband met de veelvuldige communicatie met onze opdrachtgegevens is het een vereiste dat je de Nederlandse taal uitstekend beheerst zowel mondeling als schriftelijk.

Nog vragen?

Mocht je vragen hebben over inhoud van de functie dan is Martijn van Lochem van harte bereid deze te beantwoorden. Je kunt Martijn bellen op 0881153200.

Is je interesse gewekt?

Stuur dan je cv met motivatiebrief naar personeelszaken: personeelszaken@at-kb.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Aan het zonder opdracht voorstellen van kandidaten kunnen geen rechten c.q. verplichtingen worden ontleend.

Vacature