Vacature Gis Specialist GOconnectIT/ Geodan

GIS Specialist

Ben jij die enthousiaste GIS Specialist of GIS engineer die voor ons GIS producten gaat ontwikkelen in bijvoorbeeld Smallworld? Lees dan snel meer over de GIS Specialist vacature of solliciteer hieronder direct op de vacature.

Solliciteer direct

Wereldwijde uitdagingen

De energietransitie is de overgang van energiesystemen gebaseerd op fossiele energiebronnen naar energiesystemen gebaseerd op duurzame en CO2-neutrale energiebronnen. Decentrale opwekkingssystemen gebruiken hernieuwbare bronnen van energie, zoals zonneboilers, zonnepanelen, windturbines, biomassa, aardwarmte en kleinschalige waterkracht. Om daar gebruik van te kunnen maken, moeten de elektriciteitsnetwerken aangepast en uitgebreid worden.

Belang van GIS en data

Om dat te kunnen realiseren, worden GIS-systemen en data steeds belangrijker en zijn nieuwe functionaliteiten noodzakelijk om slimmer te kunnen anticiperen op energievraag en aanbod. Actuele data is een must. De GIS Specialisten van GOconnectIT zorgen er samen met opdrachtgevers voor dat GIS systemen elke dag op de juiste manier presteren. Ook waarborgen we de continuïteit van de processen en ontwikkelen toekomstige functionaliteiten. Wij voeren beheer, onderhoud en configuratie-werkzaamheden uit aan de Lovion GIS-viewer. Ons team bestaat uit junior en senior GIS Specialisten die onze klanten in de ontwikkeling van nieuwe functionaliteiten ondersteunen. Wij zorgen voor een interne opleiding en begeleiden GIS Specialisten bij het inwerken in deze uitdagende en interessante materie.

Over de GIS Specialist vacature

De eerste 4-6 maanden word je opgeleid in de GIS applicaties Smallworld en Lovion. Na deze periode ga je consultancy klussen met een senior GIS Specialist oppakken. Wanneer je er straks helemaal klaar voor bent, kun je zonder hulp van een GIS collega de ontwikkeling kunnen realiseren.

Als GIS Specialist ga je GIS producten ontwikkelen, zoals dashboards, analyses maken en veldapplicaties verbeteren. Dit doe je met bestaande en/of nieuwe technieken. Je bent daarin onderdeel van het development team van onze klanten of van onze eigen GIS afdeling.

En waarom Sogelink? Lees snel 10 redenen waarom je bij ons zou willen werken.