Vacature Junior Milieuadviseur Geluid

Junior Milieuadviseur Geluid

Geluid is cruciaal voor een fijn, gezonde leefomgeving. Of het nu gaat om omgevingsvergunningen, geluidproblemen in kaart brengen of geluidemissie beoordelen, als junior milieuadviseur geluid in Ede draag je bij aan een betere leefomgeving. Word jij onze nieuwe collega?

Dit ga je doen 

Als junior milieuadviseur geluid ga je onder begeleiding van ervaren geluidsspecialisten aan de slag met het uitvoeren van nauwkeurige en betrouwbare geluidmetingen voor opdrachtgevers zoals de industrie, projectontwikkelaars en aannemers. Je ontzorgt je opdrachtgevers bij het realiseren van hun plannen, waaronder ruimtelijke ontwikkelingen als woningbouw of de uitbreidingen van bedrijven.

Jouw werkzaamheden zijn divers en uitdagend:

 • Je voert milieutechnische onderzoeken uit, vooral op het gebied van geluid en maakt gebruik van programma’s zoals Geomilieu;
 • Je gaat regelmatig het veld in om geluidsmetingen uit te voeren;
 • Je bent verantwoordelijk voor het opstellen van rapportages met bijbehorende adviezen.

Spreekt de rol als junior milieuadviseur geluid jou aan? Dan beschik jij over de volgende competenties:

 • Afgeronde Hbo-opleiding in de richting van Akoestiek, Milieukunde, (Technische) Natuurkunde, Civiele Techniek of vergelijkbaar;
 • Je hebt goede advies- en communicatievaardigheden zodat je correcte adviesrapportage schrijft en klanten adviseert;
 • Je hebt enige ervaring of affiniteit met programma’s zoals Geomilieu en Excel.

De organisatie waar je komt te werken is een gerenommeerd adviesbureau op het gebied van bouw, milieu en ruimte. Het is een middelgroot en informeel adviesbureau waar jij als adviseur de ruimte krijgt om jezelf verder te ontwikkelen. Het management neemt actief deel aan het primaire proces en dat zorgt voor korte lijntjes en een platte organisatiestructuur. Wij werken onder meer voor industriële bedrijven, projectontwikkelaars en aannemers. Dit zijn veelal vaste opdrachtgevers waardoor je makkelijk en prettig contact legt met je klanten. Ik vertel je graag meer tijdens een persoonlijke kennismaking.

Naast uitdagende projecten, een hecht team en uitstekende mogelijkheden om je binnen de organisatie te ontwikkelen bieden wij je:

 • Een passend salaris afhankelijk van je werkervaring vanaf € 2.700,- tot € 4.200,- bruto per maand;
 • 29 vakantiedagen met de mogelijkheid om bij te kopen;
 • Een goede pensioenregeling;
 • Een variabele winstdeling;
 • Leuke, gezellige en sportieve uitjes georganiseerd door de personeelsvereniging.

Solliciteren / meer informatie

Ben jij de junior adviseur milieutechnische onderzoeken die we zoeken? Solliciteer dan direct! We zoeken op korte termijn geschikte kandidaten. Let op! Ook starters zijn welkom om te solliciteren.

Voor meer informatie en sollicitatie neem je contact op met Marrit van Garderen. Telefoonnummer 0318-796130 of m.vangarderen@aatop.nl.