WiekEx

INSCHRIJVEN NIET MEER MOGELIJK
Waarde leden,
Zelfs dit turbulente jaar en deze barre omstandigheden zijn niet teveel voor de ervaren WiekExcommissie, want van 19-21 April kunt u zoals vanouds het mooiste evenement van de U.A.V. beleven; De WiekEx.
Inmiddels weten we wat de omstandigheden gaan zijn en omdat de corona-cijfers nog te slecht zijn voor een WiekEx-Nederland, organiseren wij WiekEx-Utrecht! Er valt nog genoeg te ontdekken in en rondom onze mooie domstad en gewapend met uw stalen ros, uw robuuste bergschoenen en Duitse versnaperingen kunt u zoals vanouds ook deze WiekEx trotseren.
In 3 dagen hopen wij dat u onze vertrouwde stad beter leert kennen. We geven u alvast een sneak-preview van wat u kunt verwachten.
Logistiek:
U zult ingedeeld worden in een groep van vier personen. Dit is als het ware uw busje waarmee u gedurende de gehele WiekEx een team zal vormen. Per dag zult u uw team van vier personen, opsplitsen in twee tweetallen. Zo kunt u elke dag een ander tweetal vormen binnen uw busje. Per tweetal zult u deelnemen aan de verschillende activiteiten.
Afhankelijk van de hoeveelheid deelnemers zal er een roulatieschema worden gehanteerd. Dit betekent dus dat groep 1 op de eerste dag dagprogramma A volgt en groep 2 op de eerste dag dagprogramma B. Hierover laat meer informatie.
De WiekEx-commissie zal bij elk dagprogramma voor lunch, versnaperingen en voldoende ‘brandstof’ zorgen om uw stalen ros of benenwagen gaande te houden.
Dagprogramma A: Fortentocht
Het zuiden, oosten en noorden van Utrecht zijn omgeven door verschillende forten en andere gebouwen die onderdeel zijn van de Nieuw Hollandse Waterlinie. Deze forten en de geschiedenis achter deze waterlinie zult u deze dag per fiets ontdekken middels een audiotour. Er is zowel een noordelijke route als een zuidelijke fortentocht. Op het einde van de route zal er een Kahootquiz zijn met vragen over de forten waarbij u vette prijzen kunt winnen!
Dagprogramma B: Crazy-88-dag
Tijdens deze dag zult u van goede huize moeten komen. U zult namelijk een crazy-88 lijst ontvangen met ludieke opdrachten die u kunt uitvoeren op verschillende locaties in de stad. Probeer bijvoorbeeld zoveel mogelijk MacDonalds op 1 dag te bezoeken. Daarnaast wordt verwacht dat u langs verschillende speciaalbierbrouwerijen gaat, om de door ons gereserveerde speciaalbiertjes op te halen. U zult dus deze dag uw eigen borrelpakket samenstellen die u ’s avonds of bij de afsluitborrel kunt nuttigen. Afhangend van het weer zult u deze dag ook de grachten van Utrecht verkennen in een kano!
Dagprogramma C: Puzzeltocht Nationaal Militair Museum/ Soesterduinen
Op het oude vliegveld van Soesterberg is nu het Nationaal Militair Museum gevestigd. Hoewel dit museum helaas voor bezoek binnen dicht is, kunt u wel vliegtuigen en andere militaire voertuigen buiten het museum aantreffen. Daarnaast kunt u de landingsbaan betreden. Dit vliegveld is omgeven door de prachtige natuur van Utrechtse Heuvelrug en vlak bij in de buurt liggen ook de welbekende Soesterduinen. Tijdens deze dag zult u deelnemen aan een informatieve speurtocht. Hoe de puzzeltocht er precies zal uitzien, dat blijft nog even geheim.
Avondborrels:
De avond van de eerste dag zal er op MS Teams de grote gezamelijke online opening van de WiekEx plaatsvinden met een zeer ingenieus piramidespel. De avond van dag 3 zal de gezamelijke sluiting van de Wiekex plaatsvinden en dan zullen ook de winnaars van de speurtochten en crazy-88 worden aagekondigd.
Overig:
Ook vragen wij u, om uw huisadres op te geven. Dan kunnen wij u vooraf aan de WiekEx u het WiekEx-survivalpakket bezorgen die u zeker nodig gaat hebben tijdens deze WiekEx!
Ondanks het voorbereiden van WiekEx-Normandië en WiekEx-NL geloven wij dat WiekEx-Utrecht een fantastische 3 dagen gaan worden vol plezier binnen de fietsgroepjes. Zorg ervoor dat uw stalen ros in goede conditie is, want die zult u nodig hebben!

Voor de WiekEx Utrecht is de richtprijs 20 euro p.p..

Wilt u de verouderde powerpoint-presentatie van de bekendmaking nog terugkijken, dan kunt u die hier klikken:

Het programma is nog niet 100% rond en vanwege de blijvende onzekerheid rondom corona, kunnen er dus nog kleine wijzigingen plaatsvinden.
Schrijft u zichzelf snel in hiernaast! Voor verdere vragen kunt u altijd appen naar Reinder of Anouk, of mailen naar wiekex@gmail.com. Let op, nu geldt wel INSCHRIJVEN = BETALEN!!
Heeft u zich al opgegeven voor de interesselijst, dan hoeft u zich hier beneden NIET opnieuw in te schrijven.
We hopen u allen te zien op 19 april!
Met vertrouwde groet,
De WiekExcommissie ’20-‘21