WSP Bedrijfspresentatie

Waard leden,

Op 19 mei zal de bedrijfspresentatie plaatsvinden van WSP. De presentatie zal van 17:00 tot 18:30 zijn.

Inschrijven voor de presentatie kan via de website of via het nieuwe ledenportaal. Op de dag zelf zal je worden toegevoegd aan de MS Teams omgeving. Ook zal er een link verstuurd worden vlak voordat de presentatie begint.  Met deze presentatie is een SAC punt te verdienen.

WSP verzorgt voor de presentatie ook nog een leuk extratje. Iedereen die aanwezig is bij de presentatie en zich via de website heeft opgegeven ontvangt 3 gadgets van WSP. Geef op het inschrijfformulier aan of je een gadget wil ophalen of thuisgestuurd krijgen.

Mocht je de gadget op willen halen in het BBG, dan kan dat. De mogelijkheid hiervoor is van 17 tot en met 19 mei. Maak wel eerst een afspraak met de Assessor Primus via de mail of stuur een appje.

WSP bouwt aan de duurzame leefomgeving van morgen. Hun lokale betrokkenheid zorgt dat ze complexe problemen vanuit verschillende invalshoeken bekijken en oplossingen leveren die bestaande kaders doorbreken. Ze adviseren, ontwerpen, beheren en ontwikkelen de wereld van morgen. Zo bouwen ze met elkaar aan een duurzame en toekomstbestendige leefomgeving.