WSP

WSP is een wereldwijd opererend advies- en ingenieursbureau met het hoofdkantoor in Montreal, Canada. WSP biedt technische expertise en strategisch advies aan klanten in de sectoren Milieu, Vastgoed & Gebouwen, Transport & Infrastructuur, Water, Industrie, Grondstoffen en Energie. In Nederland zijn 400 medewerkers werkzaam op 10 locaties verspreid over het land. Zij bieden een integraal dienstenpakket op gebied van Bouw, Infra, Energie, Water en Milieu.

De kwaliteit van onze omgeving is essentieel om hoofd te kunnen bieden aan maatschappelijke uitdagingen. Wij werken aan een gezonde, veilige en klimaatadaptieve leefomgeving. Een aantrekkelijke, toekomstbestendige en groene omgeving waarin mensen graag verblijven en die is ingericht met oog voor de toekomst. Onze experts adviseren over maatschappelijke en milieukundige vraagstukken, begeleiden ontwerp- en besluitvormingstrajecten en verzorgen milieutechnische, (steden)bouwfysische en (steden)bouwkundige onderzoeken voor landelijke, stedelijke en bedrijfsmatige ontwikkelingen. Wij staan regelmatig letterlijk met onze voeten in de klei, altijd met respect voor milieu en omgeving.

Meer weten over wie we zijn? Bekijk dan dit filmpje!

Kick-start jouw carrière bij WSP
Ben jij op zoek naar een leuke én leerzame stage- of afstudeerplek of wil jij je eerste stap in je carrière zetten? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Bij WSP draag je bij aan aansprekende projecten op het gebied van infrastructuur, bouwkundige constructies, water(veiligheid)- en milieukundige vraagstukken. WSP heeft veel disciplines onder één dak, wat een integrale aanpak van vraagstukken mogelijk maakt. Je leert hierdoor verder te kijken dan de grenzen van je eigen vakgebied. Wij bieden studenten, starters en professionals bij WSP een boeiende loopbaan, met voldoende ruimte voor groei en persoonlijke ontwikkeling.