U.A.VVV'tjes dag

Waarde leden,

Komende 8 juli 2023 is het dan eindelijk zo ver, de eerste U.A.VVV’tjes dag zal plaatsvinden! Dit is hét moment om uw vvv’tjes kennis te laten maken met onze prachtige vereniging en de mooie domstad. Overdag zult u samen met uw vvv’tjes Utrecht verkennen d.m.v. een geologische stadswandeling en een U.A.V. traditie geïnspireerde activiteitenbingo. In de avond kunt u de sterren van de hemel dansen tijdens het U.A.VVV feest in de Poema!

De geologische stadswandeling
Voor de geologische stadswandeling zoeken wij enthousiastelingen die een groepje mee wil nemen langs een uitgestippelde route. Hier zal u meer vertellen/te horen krijgen over de stad in een aardwetenschappelijk jasje. Deze geologische stadswandeling zal er wat anders, maar bijna hetzelfde uitzien dan de stadswandeling die we kennen van de introductieperiode. Als gids kunt u nog steeds uw vvv’tjes meenemen en het zal geen invloed hebben op de rest van de activiteiten. U zal alleen een groepje meekrijgen die u meeneemt de stad door, terwijl u meer uitlegt over geologische bezienswaardigheden.

Het feest
Het feest zal om 20u beginnen in de Poema en de richtprijs is gratis. Dat u ingeschreven bent voor de dagactiviteit garandeert geen plekje voor het feest! Schrijf u voor beide in.

Met gedreven groet,

Het 78e Bestuur der Utrechtse Aardwetenschappen Vereniging

De inschrijving voor de U.A.VVV’tjes activiteit overdag (Het feest is een lager):

De inschrijvingen voor de overdag activiteit zijn gesloten

De inschrijving voor het U.A.VVV’tjes feest: